NY KLASSE!:O

forumspørgsmål

NY KLASSE!:O

forumspørgsmål af
Noget af en Enér
Oprettet 10 år 11 måneder siden

Jeg går i 6 klasse, og skal til at gå i 7...

Jeg skal starte på en ny skole hvor nogle af mine gamle klassekammerater kommer med, men ellers er det helt nye. Jeg har det svært nok med min gamle klasse, føler ikke jeg passer ind. Da jeg er meget moden af min alder (Ikke rigtige venner). Jeg har ingen rigtige venner på skolen eller udenforskolen (har ingen Bedste veninde). Min mor siger det kunne være der var nogle søde piger der skulle gå i samme klasse som mig. Jeg har nu gennem gået (staves) klasselisten 10 gang. Og de fleste af dem ved jeg hvem er - Ingen af dem er ligesom mig... De fleste er sådan nogle popsmarte duller/snobber og det er jeg langt fra....

 

Jeg er genert og det hjælper mig ikke lige frem

 

Hjælp hvad skal jeg gøre!....

Kommentarer

Hey! Står i præcis samme situation, går også i 6. Men jeg har nogle venner i min klasse. Jeg ved ikke rigtig hvad du skal gøre. Altså jeg prøver at se lyst på det hele. Synes også at det er noget bæ, at klasserne skal skilles, men sådan er det, og det kan man ikke rigtig gøre noget ved.  Jeg prøver på at blive venner med dem fra den anden skole. Og i morgen skal jeg også være sammen med min nye klasse. Jeg glæder mig rigtig meget faktisk. Fordi så har jeg ligesom en chance for at lære dem at kende. Jeg er også EKSTREMT genert. Jeg har også været sammen med nogle fra den nye klasse før. Jeg synes du skal se lyst på. Hvis du har Facebook kunne du jo tilføje dem som venner. Så kan I jo begynde at skrive lidt sammen og lære hinanden lidt at kende. Det var bare et forslag :) Håber at det kommer til at gå godt for dig.

 

 

Hilsen C.

442

hey....

 

jeg er en pige på 15 der kort tid før ferien skiftede skole for 5. gang.

jeg skal i 9. efter ferien, men har ikk nogle venner i skolen endnu (ikk nogen fra min klasse) da jeg ikk syns jeg passer sammen med dem.

 

Prøv evt. at snakke med dem fra parralel klassen hvis du har sådan en. det gjorde jeg og det kom der kun noget godt ud af.

Håber du kunne bruge det til noget

452

 Hejsa 

Jeg er en pige på tretten år, og jeg er lige startet i 8. jeg har aldrig skiftet skole sådan rigtigt, men da jeg kom tilbage efter ferien, virkede det alligevel, som om jeg ikke passede sammen med alle mine veninder. Jeg ved derfor præcis hvad du mener, når du skriver at du ikke føler du passer ind, eller er som alle andre. 

Jeg kan ikke fortælle dig hvad du skal gøre, men jeg ved at det er svært, jeg er bare veninder med dem selvom jeg ikke føler mig helt godt tilpas med det, men jeg vil heller ikke ende op helt ensom. Prøv om der er nogle andre på de øvrige årgange, eller noget i den stil. 

Ellers kan veninder ude fra, som man kna få via hobby, eller noget i den stil, altid hjælpe en til at komme videre. 

Håber det kommer til at gå dig bedre. 

Hilsen S. :) 

446

hej

jeg ved godt det kan være rigtig svært, det med at starte i en ny klasse og der er ikke så mange af dem man kender. måske jeg kan fortælle min historie da jeg startet i en ny klasse i 9 klasse hvor der var et ½ år tilbage, måske det kunne hjælpe lidt. jeg er også herre genert, så en ting har vi da til fælles.

Jeg droppede ud af min efterskole i 9 klasse, og var indlagt bagefter. derefter skulle jeg starte i en ny klasse, på en ny skole fordi jeg gerne ville have min 9 klasse færdig. jeg kendte nogle få nogen af dem, og jeg synes måske også det var nogen snobber, troede jeg de var. men da jeg startet i klassen, blev jeg taget rigtig godt imod alle var søde. også dem jeg troede var snobber. det viste sig bare at det var de faktisk ikke, de hjalp mig til at finde nogle nye venner i klassen og hele klassen havde et rigtig godt sammenhold. så det var bare fedt. og jeg troede jo det var rigtig svært at komme ind i en ny klasse når der kun var  ½ år tilbage. men jeg tror min generthed hjalp mig lidt. så det blev til en god oplevelse.

du skal ikke, tænke dårligt om at starte i en ny klasse,for så bliver det kun dårlig oplevelse med det. men hvis du tænker godt om at starte i en ny klasse så skal det nok blive super godt. men du er sikkert startet i din skole, så håber det bliver godt

knus Felicia.

461

Jeg skal starte i en ny klasse imorgen og nervøs og genert og bange for at dem der drillede i min gamle klasse stadig vil drille mig i den nye :(

467

Kære søde anonym
Mit bedste råd vil være.. Husk altid bare at være dig selv. :) folk må da kunne lige dig som den du er ellers er de da ikke det værd, vel?? ;) håber du finder ud af det bedste med din nye klasse og får en dejlig veninde :) en veninder kan være bedre end 10 ikke så gode.. (-;
Mange hilsner herfra :)

451

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program