Nøgen hed over for sine forældre

forumspørgsmål

Nøgen hed over for sine forældre

forumspørgsmål af
Søren
14 år
Oprettet 2 år 7 måneder siden

Jeg går til fodbold og er glad for at gå til det. Men i wt stykke tid jeg gået og på et spørgsmål. Min far er træner på mit hold og ind imellem er han ude i omklædningsrum samtidig med at vi er i bad. Spørgsmålet er om i ser noget forkert i at være nøgen foran sine forældre for det kan jo ikke helt undgås at han også kan se mig nøgen. Jeg vil virkelig blive glad for alle svar uanset hvad i mener. 

Kommentarer

Jeg mener ikke der er noget galt med nøgenhed foran ens forældre. Men jeg kan godt forstå at det kan være ubehageligt.

75

Det kommer an på hvordan du selv har det med det. Det er meget individuelt. Jeg er personligt ikke så meget for at vise mig nøgen over for familien så det prøver jeg at undgå. Det er heller ikke mit yndlings at bade med en masse piger til idræt i skolen eller til sport. Men hvis jeg er sammen med mine to bedste veninder privat kan jeg sagtens være nøgen. Vi er tit nøgne sammen. Men tror det er forskelligt fra person til person. I dit tilfælde er der jo ikke rigtig noget at gøre ved det. Jeg synes det er fint din far kigger efter holdet i omkædningsrummet.

81

Det er da meget normalt

72

Altså nu har vores familie altid været det man kalder nudister, ikke at vi sidder nøgen i møblerne der hjemme... Men vi er hvert år på nudistcamping i sommerferien, og så bader vi nøgen ved stranden...Nogen gange går jeg også med min far eller lillibror i bad.

så jeg kan ikke forstå man er genert, for at vise sig nøgen.

52

Tak for dit svar. Jeg har fået det bedre med at være nøgen. Men hvordan er det at være nudist.

64

Hey,

Det er rigtig dejligt, tænker jo ikke over det... Men når jeg har været med andre på ikke nudiststrand og haft badebukser på,  synes jeg ikke det er lige så dejligt som når man ikke har badebukser på.

59

Jeg kunne godt tænke mig at spørge dig om noget hvis det er i orden. Min forældre har planer om at blive nudister og ligge på en nudist campingplads. Men hvis man er nudist er man så nøgen hele tiden på campingpladsen og kan man ikke risikere at få rejsning og hvad gør man så hvis det sker. 

50

Hej
Altså hele min familie går nøglen rundt i huset efter et bad for at finde håndklæder og sådan noget. Jeg synes ikke det er mærkeligt jeg synes det er helt normalt. Forleden var jeg i bad med en veninde og det var lidt underligt fordi det var et en-persons brusebad men det er ikke det samme.
Håber det kunne hjælpe lidt(:

59

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program