Mobning

forumspørgsmål

Mobning

forumspørgsmål af
Mulle
Oprettet 11 år 5 måneder siden

Hej.  

Jeg har en ting som jeg håber i kan hjælpe mig med.

Her i weekenden var jeg på lejrskole med min klasse. Det var mega hyggeligt, at være sammen med klassen på en anden måde. Men en af dagene skete der noget som jeg fortryder inderligt. Mig og nogle af mine venner blev uvenner med en anden dreng. Det resulterede i, at vi tissede i hans Ice Tea, tørte numse i hans Ipad og i hans sengetøj. Jeg ved det lyder sjovt, men please.. Det er alvorligt. Det blev opdaget om aftenen, af en lærer. Vi var lige ved at blive sendt hjem, men vi fik en chance til. Jeg syntes det var SÅ pinligt, og har VIRKELIG fortrudt det, jeg har det så dårligt. Da vi kom hjem havde drengens mor sendt en mail til alle klassens forældre om det hændte, så nu ved alle hvad jeg har gjordt. Jeg har det pisse dårligt over at havde såret et menneske på den måde, og det har totalt smadret starten på min sommerferie. Vi alle tre har selvfølgelig undskyld mange gange. Det virker heller ikke som om at han stadig er sur på os.

Men alt i alt, så vil jeg gerne høre jeres bud på hvad i ville gøre hvis i var mig.

Kh. Den dumme dreng.

 

 

Kommentarer

Tjaa...det var godt nok helt ekstremt dumt gjort, men du må lære af dine fejl. Husk det! Desuden er der ikke rigtigt så meget du kan gøre ved det end at lade det gå over af sig selv. Du kan selvfølgelig også begynde at være ekstra sød her inden sommerferien. Du siger at det har smadret starten på din sommerferie, men du må prøve at lade være med at tænke for meget over det. Du kan alligevel ikke gøre noget ved det, jeg ved det er enormt svært!..Det er ikke meningen at det her skal lyde ondt, men du må stå til ansvar for hvad du har gjort.

Håber du får en god sommerferie alligevel!

VH Frederik

368

Hej "Dumme dreng"

Hvis jeg ville kunne jeg sidde her bag min skærm hvor ingen kan se mig og fortælle dig hvor dumt det er, men det vil jeg ikke for du kan ikke bruge det til en skid. Og jeg er ligesom heller ikke nogen skinhellig engel. Så hvis vi nu vender den om ligesom Frederik siger, du må lære af dine fejl. Du lyder ikke som én der plejer at lave dumme ting, siden du fortryder det så inderligt og har det af lort til. Hvis du virkelig fortryder det her, så gør du det (eller lignende) aldrig nogensinde mere. Jeg kender det selv, hvor at at man nærmest har det værre end den det går udover. Hvis det er så ødelæggende for din ferie (som jo er ret lang) så må du vil bare måske tage hjem og besøge ham drengen, alene, og unskylde og fortælle ham hvor dårligt du har det med hele dennne episode. Hvis altså du ikke har gjort det.

Jeg håber du finder ud af det (;

Hilsen K  

344

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program