Festen, drengen, nej nej nej..

forumspørgsmål

Festen, drengen, nej nej nej..

forumspørgsmål af
Christina
Oprettet 12 år 10 måneder siden

 Hej, jeg var til en byfest her igår, og jeg kom i snak med en masse, jeg stod og snakkede med en fyr og vi hyggede os sammen med vores venner, pludselig kunne jeg mærke en holde omkring mig, jeg opdagede så det var ham, jeg blev lidt rød i hovedet, får jeg er jo forelsket i ham, men min bedsteveninde er rigtig vild med ham så jeg ville ikke prøve på noget. Senere på aften, var jeg vist blevet lidt fuld så jeg holdte også omkring ham imens vi stod og hyggede os emd vores venner, vi stod og ventede på medina ville optræde. Pludselig tog han min hånd og vi holdte i hånden i 5 min, så flettede han fingre med mig, og han kiggede på mig og smilede, jeg smilte tilbage og hyggede mig vidre, vi røte seriøst ved hianden hele aften og hvis bare jeg gav slip i et stykke tid får at kramme mine veniner så tog han min hånd, da hans bedsteveninde kom gav jeg slip på hans hånd, får hun skulle ikke tro vi havde noget sammen selvom jeg allermest havde lyst til at kysse ham. Da jeg tog hjem skrev han en sms til mig hvor der stod "Tak får en dejlig aften, det må vi gøre igen" og jeg svarede så og han skrev "din skønne pige " og "jeg elsker dig " og en masse.. jeg ved ikke hvad jeg skal gøre nu, får jeg vil ikke ha han skal tro vi har noget, når min bedsteveninde kan lide ham, selvom jeg også kan. Nogen der vil hjælpe mig?

Kommentarer

Uhhh den er sgu svær!

Hvis du fortæller din veninde det bliver hun sikkert knust men hvis du sletter ikke siger noget kan det kun blive værre. Jeg kender hende jo ikke så jeg ved ikke hvordan hun vil reagere, men jeg tror du skal starte med at få talt med hende. Hvis ham fyren ikke ved din veninde er vild med ham, må du endelig ikke begynde at snakke med ham om det.

Det bliver svært og hårdt men I er jo bedstevenner ikke?

Hilsen boring girl

355

 Jo, vi er bedsteveninder, men jeg ved at hvis jeg siger det så vil hun aldrig snakke til mig igen så hvad skal jeg gøre?:((

436

 du skal bare blive kærster med ham, hun skal nok komme sig over det. men du skal jo ikke lade hende stjæle ham fra dig han vælger jo hvem han gider at være sammmen med og han har valgt dig nu så du er den perfekte for ham.vh.

396

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program