Mindreværdskomplekser

forumspørgsmål

Mindreværdskomplekser

forumspørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 2 år 11 måneder siden

Jeg ønsker ikke at denne chat skal blive for negativt, men jeg må sgu sige at jeg hader mig selv, og der er godt nok enormt mangen ting jeg gerne vil lave om på mig selv ved som inkludere mange ting som ikke kan ændres på.

Jeg er en 19 årig ung mand og kun 176 cm høj og i og med at jeg er 19 år gammel tænker jeg at jeg er helt færdig med at vokse og det går mig ekstrem meget på, min højde får mig blandt andet til at føle mig som at være mindre mandelig i forhold til andre unge mænd/gutter på min alder, jeg har det som om at der ikke rigtig er nogle piger der vil have en fyr på min højde og så er der også mange andre ting end min højde der går mig på men det kunne jeg nærmest lave en hel liste over og det gider jeg dog ikke.

Jeg er også stadig jomfru i en alder af 19 år og hold kæft hvor er det pinligt syntes jeg selv, på en måde får det mig også til at føle mig mindre værd eller som et mennesker at dårligere kvalitet end andre.

Er der andre der står i nogenlunde samme båd som mig? For så er i nemlig meget mere end velkommen til at skrive en kommentar til dette

 

Kommentarer

hey, jeg synes ikkr, at der er noget galt med en højde på 176, formentlig fordi jeg selv er meget lav. der er mange piger, som ikke er særlige høje, og personligt synes jeg, at det ser dumt ud, hvis der er alt for stor højde forskel. der er altså også mange andre fyre, som er omkring din højde. hvis du vil føle dig mere maskulin, kunne du prøve at finde en pige, som ikke er særlig høj?

ift. det at være jomfru, så har jeg det på samme måde. jeg er dog to år yngre end dig, men jeg kommer sandsynligvis ikke til at have sex foreløbig. det der nok går mig mest på er, at alle andre er blevet erfarne. og andre unge har sex, mens jeg bare sidder og på mit værelse og venter på noget vil ske. jeg sammenligner og måler mig konstant med andre, og det gør mig bare vild nedtrykt. jeg vil også helst være sammen med en, som har lige så lidt erfaring som mig selv, og det er der bare mindre og mindre chance for, og det går mig bare virkelig på. det værste er, jeg virkelig gerne vil have sex, men jeg ved bare ikke hvordan, og det skal jo heller ikke føles forkert.

men jeg er da "glad" for, at der også er en anden en, som har det lidt på samme måde som mig.

hvis jeg var sammen med en fyr på nitten, som var jomfru, ville jeg have det helt fint med det, og hverken synes det er pinligt eller taberagtigt. jeg ville tænke, at det er fedt, at han er mere tænksom og velovervejende og ikke bare skynder sig. 

57

Jeg er selv 16 og er mellem 170 og 175 og jeg hader det også. Mange af mine venner er 180+ og standarten nutildags er også at drenge skal være 6ft+ (180 eller højere) Det går mig virkelig på nerverne, da jeg selv gerne vil være de ekstra centimeter højere. Alt jeg kan sige er, at du må holde ud og acceptere det, da det er sådan det er og der er HELT sikkert nogen der vil acceptere dig for den du er og ikke din højde. Der er også mange lave piger derude, der ikke vil have en person på 190, når de selv er under 160. Det handler bare om at finde den rigtige.

53

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program