Min seksualitet

forumspørgsmål

Min seksualitet

forumspørgsmål af
A
17 år
Oprettet 2 år 10 måneder siden

Så, de sidste par dage har jeg tænkt meget på om jeg mon kunne være til piger. Eller være biseksuel. Sagen er nemlig den, at jeg synes kvinde kroppen er vildt smuk og jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve noget seksuelt med en anden pige. (Det skal lige siges at jeg heller aldrig har været sammen med en dreng... Ikke engang bare et kys...) Jeg kunne sagtens se mig selv i et forhold med en pige, men på den anden side så når jeg forestiller mig en fremtid med børn og og ægteskab, så er det en mand jeg ser mig med..

Så mit spørgsmål er egenligt den om der er nogen der har et sted hvor man kan snakke fysisk/online med andre jævnaldrende i LGBTQ+ fællesskabet?

Kommentarer

Det sidste ved jeg ikke rigtig noget om. Men jeg tænker sagtens du kan snakke med veninder om problemet. Jeg har det præcis som dig, jeg drømmer om at blive gift engang, altså få mand, børn og en helt almindelig familie. Og jeg synes drenge er enormt søde. Men lissom dig synes jeg piger er vildt smukke - deres krop er bare megalækker med alle de runde former. Jeg går på efterskole her i 10 (med afbrydelser, øv!), men jeg har et fantastisk tæt forhold til pigerne og vi snakker enormt meget om vores seksualitet. Jeg har også fået prøvet mine drømme af på efterskolen om at være seksuelt sammen med piger, det er bare helt naturligt. Det har været godt for mig. Jeg er sikker på du også kan snakke med dine veninder omkring det. Held og lykke.

52

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program