Spil med vennerne

forumspørgsmål

Spil med vennerne

forumspørgsmål af
Niklaes
16 år
Oprettet 2 år 10 måneder siden

Hej derude.

Jeg kunne ret godt tænke mig at spille bare lidt mere sammen med vennerne, men der er et problem der gør det lidt svært.

Det er ikke så meget vi har fællesinteresse for, men der er to hvor vi har fællesinteresse.

Det vi mest spiller sammen synes jeg hurtigt bliver kedeligt, og ved det andet er jeg ikke så god til at spille med de andre.

Grunden til at jeg ikke er så god til at spille med de andre ved det andet spil, er at den ene - som også er min bedste ven - næsten hver gang påstod at min begrundelse for at gå var løgn. Begrundelsen var forresten at jeg skulle i gang med lektier, fordi jeg ikke altid er den bedste til at komme i gang i god tid.

Der var også et andet tidspunkt hvor jeg skulle gå fordi jeg også gerne ville nå at få læst lidt inden jeg skulle i seng, og det gjorde de grin med (spiller med 3 andre, og enten 2 af dem eller allesammen der gjorde grin med det). 

Jeg har så for lidt tid siden valgt at jeg ikke længere gider spille lige præcis det spil med dem mere, også selvom det var det jeg bedst kunne lidt at spille med dem.

 

Har I nogle forslag til hvad jeg kunne gøre?

Jeg har dog ikke noget imod for det meste bare at spille selv, men det ville være rart at være bare lidt mere sammen med dem.

349

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program