Min bedste ven er player og måske forelsket i mig

forumspørgsmål

Min bedste ven er player og måske forelsket i mig

forumspørgsmål af
Den uafprøvede
Oprettet 7 år 3 måneder siden

 Hej alle. Jeg er en 17 år gammel pige. For 8 måneder siden (12. august 2012) var jeg på en camp. Mig og en dreng, jeg havde havt noget kørende med i 2 måneder, aftalte at tage afsted sammen. Masser hygge. Men den sidste aften kom jeg i snak med en anden dreng. Vi faldt i søvn på sofaen i gangen, gjorde intet. Han faldt bara i søvn, mens han lå pð mine ben. Jeg fik hans nummer og vit begyndte at skrive sammen, men jeg havde stadig noget kørende med ham den anden. Mig og den "nye" dreng aftalte at tage på en camp i november sammen, selvom vi var 1 år for gamle. Lidt tid efter, sagde den "gamle" dreng, at hvis jeg tog på camp, så tog han også med. Hvad skulle jeg nu gøre? Men jeg tog så på camp, og til min skuffelse hang jeg mere ud med den "nye" dreng.. Den "gamle" dreng så jeg ikke særlig meget til på campen. Den sidste dag, da vi sagde farvel, tog den "nye" dreng mig i hånden, vi flettede fingre. Jeg fandt ud af det senere, at ham den anden havde set det. Siden da har vi ikke skrevet sammen.

Mig og den "nye" dreng har derimod skrevet sammen hver dag.. Vi skriver "digte" til hinanden, dedikerer sange til hinanden, og har enda et specielt klokkeslæt, hvor vi skriver "jeg elsker dig" til hinanden. Problemet er, at min bedste veninde har været sammen med ham, og siger at han er en player. Som vi fik talt det op til, blev det til 12 piger, på 3 år.. Det er meget, synes jeg, og jeg vil ikke bare være en af dem, som han har været sammen med. Men jeg kan desværre ikke bare glemme alle følelserne for ham. Det har stået på alt for længe.. Min x-bedste veninde mødte sin nuværende kæreste på samme camp som mig og den "nye"... 3 uger senere var de sammen.. Jeg fatter bare ikke, hvorfor han ikke bare vil.. Gøre noget ved det?! Jeg har gjort alt, jeg tog det første skridt.. Mange gange.. Jeg sms'ede først.. Han ringede først via mobil, jeg ringede først via skype, osv..

Vi begyndte at skrive, fordi vi skulle se titanic sammen.. Men det blev aldrig til noget.. Nu går titanic 3D i biffen, men han har ikke spurgt mig, om jeg ville med. Han snakkede enda med sin ven og mig på samme tid på skype, og der aftalte de, at des kulle på dobbeltdate, titanic 3D.. Jeg begynte at græde og lagde på. Han ringede igen senere, og jeg sagde, at det var meningen at vi skulle se filmen sammen, men det sagde han nej til, han ville ikke med mig. Det skuffede mig og sårede mig dybt.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre:( Jeg kan ikke bare glemme mine følelser, glemme,a t jeg elsker ham, glemme klokkeslættet, hvor vi sagde "jeg elsker dig".. det kan jeg bare ikke :( Hvad skal jeg gøre? jeg prøver og prøver og prøver at sige ham, hvad jeg føler, men det er som om han ikke forstår det. Jeg har ikke lyst til at lege mere, jeg vil have et seriøst forhold med ham :( HVAD SKAL JEG DOG GØRE????!!!! :(

441

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program