Some people pray - I turn up the radio.'<3

forumspørgsmål

Some people pray - I turn up the radio.'<3

forumspørgsmål af
Hurricane
Oprettet 7 år 11 måneder siden

Ja, som overskriften sikkert giver et godt indtryk af, så er noget af dét, der gør mig allermest glad; Musik. Så simpelt er det. :') Musik er fantastisk helende og hjælpende når alt er helt fucked op - når ens verden er igang med at falde sammen, så hjælper det mig altid at tage mine høretelefoner på og skrue helt op for musikken; lukke sig helt inde i sin egen farverige bobbel af toner, stemmer og ord der beskriver så meget på forholdsvis kort tid. Det er magisk hver gang, synes jeg. Herinde på Cyberhus er der en del der binder os allesammen sammen; mest af alt at vi alle er unge der på den ene eller anden måde har det svært. På den ene eller anden måde kæmper. Men jeg synes ikke, at vi kun herinde skal skrive om Mørket, selvom det er det, der overskygger alt andet, dét vores liv kredser oftest om, så SKAL man prøve at fokusere på Lyset, selvom det kan være svært. Fokusere på noget godt - noget der gør os glade, får os til at smile - og glemme alt det Mørke for en kort tid. For mig er det som sagt musik der har denne fantastiske, sjældne evne. Og jeg er sikker på, at der er flere der her det på samme måde.. Så skal vi ikke gøre et spinkelt forsøg sammen og prøve at fokusere på noget godt?:D Og det skal lige siges, at jeg udmærket også er en af dem der har det "svært". (Læs evt. min livsfortælling "Når hver dag føles som en endeløs kamp".) Men det afholder mig ikke fra at prøve. Prøve på at se den smule Lys der nu lyser i al Mørket.. Anyway... Jeg vil gerne høre hvad der gør JER glade - Er det musik - og hvis ja, hvilke sangere/bands/sange redder jer hver gang? For mit vedkommende kan jeg slet ikke beskrive hvad bandet 30 Seconds to Mars gør for mig. <3( Hvis I kender til dette band vil I formentlig også kunne genkende mit navn fra en af deres sange.) Elller hvad Avril Lavigne har gjort for mig de sidste mange år. Og Paramore, Linkin Park, Foo Fighters, Muse, Adele, Oh Land, Dúné og og og... Jeg kan blive ved.. :'} <3 Men hvad med JER? Om det så er musik, film, eller hvad det nu skulle være - FORTÆL!!! XOXO Hurricane

Kommentarer

 Hejsa!

Jeg eeeeelsker christina aguilera

Hun synger alt så godt og dybt, både fra glæde til triste sange

Mig<3

262

 

Elsker musik! Og det er fuldstændig fantastisk at tage hørebøffer på og bare lukke alt det lort, der sker omkring en, ude. Hører tit bands som Framing Hanley, Her Bright Skies, Paramore, Linkin Park, Snow White's Poison Bite og jeg kunne bare blive ved og ved og ved..

 

239

 Hvis i vil prøve at høre noget musik, som jeg synes man kan drømme sig hen i, vil jeg anbefale Mew :) Og hvis ikke, så prøv at gå til deres koncert!

248

Marilyn manson er et af mine bands/ en af mine yndlings sangere! Han skriver mega gode og meningsfulde tekster der er gode til at beskrive hvordan jeg har det med resten af verden! Jeg kan også rigtig godt lide bla trivium, machine head, korn, avenged sevenfold, metallica og mange mange andre! Generalt bare metal og hard rock!:-)

201

elsker også musik! hvad ville den her verden være uden? <3 jeg har en bred musik smag. jeg elsker one direction, adele, jessie j, eméli sande, justin bieber, beyoncé, rihanna, jay-z, flo rida, rita ora, coldplay, the script, oh land.. jeg har også hørt dúné live! (for feeedt) og jeg kan også lide foo fighters. alle med talent haha :D. jeg kan ikke gå en dag uden at høre noget musik! - music for life <3 !

208

jo man MUSIK .jo verden af toner stemmer. det bedste ved musik er der ikke kun er en genre. men ligesom all jer andre elsker jeg at høre musik. elsker, nem, kaliber, bon jovi, avicii, naughty boy, jay-z, imagine dragons..........og mange mange flere.........MUSIC I LOVE YOU!

214

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program