Livet som MIG

forumspørgsmål

Livet som MIG

forumspørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 4 år 11 måneder siden

Hej! Jeg er en 11 årig pige som har et lidt....som alle "TEENAGERE" hved eller kender til problem.... Mange i min skole er ikke så meget "TEENGER" som mig, jeg ville gerne bruge makeup i skolen men min lære og andre kigger mærkeligt på mig fordi min stil er meget rocket og jeg elsker rock stillen...jeg er ikke så meget til rock musik men jeg elsker at farve mit hår pink og prøve nye stilarter. Mit værelse er Hvidt og nude pink meget smukt med et gammel dags sminke bord og dobbel seng.... Det ligner slæt ikke min stil, jeg er en youtuber og elsker at lave video'r med makeup. Starter snart en ny Channel med mine venner. Jeg er ikke begyndt at HADE mine forældre endu men jeg er meget du hved.... Jeg er også meget kreativ og god i skolen selv om jeg hader skole, jeg hved slet ikke jeg er bare så mange ting? Jeg hader virkelig ordet "BARN", "BØRN"...jeg bliver tit kaldt det og det er ANOYING AS *****!!!!! Min krop er mere kvinde agtigt nu så jeg fatter ikke folk!?!?! Mit spørgsmål er "syntes du jeg er en teenager?" "Og skal jeg kalde mig selv en teenager?" 

Kommentarer

hej med dig :)
jeg kan sige sådan til dig at du teoretisk set først er teenager når du er 13 det har noget at gøre med det engelske sprog som starter fra thirteen til nineteen. så teoretisk set stadig et "barn" dog er der mange på din alder (for eksempel min lillesøster på 12) der gerne vil være ældre end de er. jeg husker tydeligt 11-12 års alderen som en periode hvor man ikke ritig var voksen og ikke rigtig barn ligesom sangen. man gad ikke have legetøj i gave og man kunne ikke passe voksentøjet som entlig var det man gad at gå i..

men du skal tænke på det er dejligt at være et barn... jeg kalder mig også selv af og til et barn selvom jeg er 15 år nu.. noget jeg plejer at kalde min lillesøster pga. hun faktisk er mere teenager en jeg er, er før teenager. så det kunne du begynde at kalde digselv hvis du føler for det.

og så husk at bare fordi man er teenager behøver man ikke at hade sine forældre... jeg elsker mine og syntes meget sjældent de er pinlige så husk at mød verdenen med et smil.

teenageårene er den tid du begynder at finde digselv og mange hormoner begynder at køre rundt i kroppen og jeg kan mærke på dig at du allerede er begyndt på denne proces hvilket er en svær ting og derfor er det vigtigt man holder hovedet koldt og ser positivt på tingene.

jeg har det faktisk også lidt som dig angåene din tøjstil og værelsesstil... jeg er nemlig også rigtig glad for rock og så også punk og metal... min tøjstil er meget mørk og meget anderledes fra min personlighed og mit værelse som så afspejler min personlighed ret godt... rodet men stadig lyst og fyldt med farver...

så lad være med at tænke for meget over det og bare tag det som det kommer.. du har masser af tid til at finde ud af hvem du er bare læn dig tilbage og nyd turen.. du skal ikke synde dig alt for hurtigt med at blive voksen...

Din bedste tid er nu!

167

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program