Spabad

forumspørgsmål

Spabad

forumspørgsmål af
Mette
15 år
Oprettet 5 måneder 1 uge siden

Jeg har talt med en veninde om at jeg må komme med hende og hendes familie i deres sommerhus til påske. Det er hendes forældre, en lillesøster, en lillebror, to storebrødre og måske nogle bedsteforældre. Jeg vil meget gerne med, specielt fordi de har fået et mega stort spabad.
Vi snakkede i aftes om hvor meget vi glæder os, og jeg sagde at jeg bare skal huske badetøj, for jeg glæder mig bare så mega meget til at være der i. Hun sagde så at man altså ikke bruger badetøj i et spabad når det ikke står et offentlig sted. Det er vel også helt i orden. De har alle set mig nøgen før, for vi har været veninder siden vi var helt små, men de har jo ikke set mig nøgen efter jeg er kommet i puberteten. Vi er begge 15 år.
Så vil jeg høre jer.
Er det normalt at gå i spabad uden badetøj?
Har i gjort det, og var det kun med jeres egen familie eller også andre?

Kommentarer

Hej Mette.
Jeg har en fornemmelse at det ikke er alle som er nøgne over for sine forældre. Men i min familie har prøvet at være i spabad en del sammen og det er både min lillebror og lillesøster og forældre og det er da sket at vi har gjort det sammen med andre helt nøgen. Så hvis du vil være nøgen ser jeg ikke noget problem i at du er det for det er helt naturligt at være nøgen.

11

Jeg er måske ikke helt enig. Det kan nok godt være problematisk at du ikke har har badetøj på hvis din venindes storebrødre og hendes far er der, det kunne måske også være ubehageligt for dem for de må ikke kigge for meget osv. Hvis det var mig tog jeg helt sikkert badetøj på. Noget andet er at spa kan kilde rigtig dejligt forneden så hvis du og din veninde måske får mulighed for at bruge spaet alene jer to så kunne I måske være nøgne og hygge jer.

15

Hejsa Merle og tak for svar.
Vil lige spørge hvor gammel du er når du helt sikkert vil have badetøj på.
Hun sagde at det er noget med det man skal blande i vandet, der gør at man ikke må have tøj på. Dem i svømmehaller og lignende putter de noget klor/kemi i som man ikke kan købe som privatperson.
Ved ikke om det er et problem for storebrødre og faren, men de er jo vant til at se min veninde der i. Tænkte mere at det måske var et problem for mig!

12

Hejsa
Hvis du har et problem med det, tror jeg du bliver nød til at bruge spa'en når de andre ikke er der i. Mener at det er noget med at man skal være nøgen når det ikke er et professionel spa, med alt hvad dertil hører af filtre og klor. Jeg har i hvert fald altid skulle være nøgen, og på en klassetur delte vi os bare op i to hold (drenge/piger) og brugte det skiftevis.

12

Jeg er 16. Tænker det kan være et problem både for dig og for fx din venindes far hvis nu din venindes mor tænker han kigger for meget på dig når du er nøgen. Og det der med at vise sig nøgen overfor hendes to brødre...hmm...det ved jeg nu heller ikke rigtigt.

11

hvis du er mest tryg ved at have badetøj på syntes jeg du skal gøre det, det kan din veninde ikke bestemme.

Hejsa Hjælperen.
Jeg er lidt i tvivl. Synes også at det vil virke meget underligt at være den eneste med badetøj på. Så vil jeg jo være meget anderledes i forhold til alle andre.

11

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program