Kan ikke blive fuld

forumspørgsmål

Kan ikke blive fuld

forumspørgsmål af
Emma
14 år
Oprettet 7 måneder 1 uge siden

jeg er en pige på 14 snart 15, er 163 cm høj og vøger 53 kg. Har drukket i et stykke tid, nu hvor jeg ikke har kunne blive fuld. Jeg har fra starten startet meget hårdt ud, med 8 shots vodka og noget små sure (Og det er alså en del første gang man drikker) men uanset hvor meget jeg drikker bliver jeg ik fuld!! min famile og især min mor har rigtig læt ved at blive fuld så syndes det virker meget mærkeligt (har prøvet at tage 2-3 pernodiler inden jeg drakker da keg havede hørt det vil forstærke alkoholens effekt, hvilket heller ikke virket:/

Det har stået på i snart et halv år nu. Og begynder at ville prøve stoffer, få bare at prøve at føle den følelse af ik og bekymre sig og det. Så hvis nogle ved hvilke stoffer eller lignende der skader hjernen og kroppen midst, så skriv lige:)

btw ik snus

Kommentarer

Hej Emma

Du må undskylde men jeg synes det er helt langt ude, det du har gang i. At spise panodiler for at forstærke alkohol, er jo sindsygt. Det er skide farligt☠️

Du er 14, og det er alt alt for tidligt at eksperimentere med stoffer. Det er tydeligt at du ikke aner hvad du har med at gøre, og det er præcis sådan man ender med at komme rigtig galt afsted. Pas lige på dig selv. 

Jeg ved ikke hvorfor du ikke kan blive fuld, men at kaste dig ud i stoffer er på ingen måder en løsning. Der er mange der eksperimenterer og men gæt hvem det er det går galt for. Det er dem der er for unge, og ikke aner hvad det er for nogle stoffer de prøver, for så er de pisse farlige. Stop den tanke inden du kommer til skade eller dør. 

27

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program