Hvad er jeres mening om at nogle er omskåret

forumspørgsmål

Hvad er jeres mening om at nogle er omskåret

forumspørgsmål af
Elias
15 år
Oprettet 3 år 5 måneder siden

Jeg kunne godt tænke mig at høre andre tænker at nogle er omskåret. Er der nogen som er omskåret og hvad var grunden til det. Hvad mener piger med at nogle er omskåret. 

Kommentarer

Personligt er jeg ikke omskåret, da jeg ikke mener at der er nogle fordele ved det. Det lader til at være ligegyldigt om man er eller ej.

At andre drenge er omskåret ser jeg absolut intet problem i, det er ikke noget keg tænker på. Nogensinde. Så du behøver ikke at være bekymret, hvis du er bange for, hvad andre tænker om dig, hvis du er, eller vil blive omskåret.

Jeg har boet i USA hvor det er normalen at være omskåret. Der syntes piger jeg var sammen med, at det var underligt for en dreng/mand at have forhhud, fordi at de ikke havde set det før i virkeligheden.

Det lader altså ikke til at være et særligt ”relevant” problem. Forstået på den måde at det ikke er noget man som mand behøver at bekymre sig om, med mindre det er eller bliver gjordt mod ens vilje.

68

Jeg er omskåret og jeg blev omskåret som 12 årig og har det fint nok med det. 

72

Alle drenge burde blive omskåret som lille. 

70

Begrund. Jeg mener specielt ikke man burde når man er lille og har intet valg, da dette ikke kan gøres om igen og en lille procentdel, ikke er tilfredse med resultatet når de er voksne.

70

Jeg er omskåret. Men hvem siger det ikke er godt at være omskåret. Begrund, tak. 

69

Jeg blev omskåret tilbage i Maj måned. Jeg fik det mest gjort pågrund af kosmetiske årsager. Har bare altid ønsket at fjernet forhuden, da jeg syntes at det var i vejen for mig. Desuden havde jeg faktisk også problemer med forhuden, da forhuden var meget stram at trække ned over penishovdet. Hvilket gjorde det svært at rengøre min penis.
Jeg fik fjernet så meget forhud som det var muligt og der er meget stramt nu.
Jeg vil sige at jeg har mistet lidt følelse, omkring 30-40 %. Udløsning er dog stadig nemt og uden problemer.
I forhold til onani, så er det meget anderledes nu og jeg onanere jeg også meget mindre. Dette har jeg dog ikke noget imod.
Jeg er yderset meget tilfreds med resultatet af min dejlige og flotte omskåret penis og meget glad for, at jeg fik foretaget sådan en operation. Fortryder det slet ikke på nogen måde og savner slet ikke at have forhud. Blev med glæde gerne omskåret igen, hvis forhuden kom tilbage.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program