kan hun lig mig eller ik'

forumspørgsmål

kan hun lig mig eller ik'

forumspørgsmål af
Spøgende dreng
Oprettet 10 år 1 måned siden

Hej jeg er 14 år jeg kan godt lide en fra min klasse og hun kan også lig mig eller det troede jeg. Inden sommer ferien var vi meget sammen over i skolen hvor vi godt kunne begynde at flette finger. Den gang skrev vi også meget sammen. Men så tog vi på sommer ferie og vi skrev ikke sammen de første tre uger og da jeg sten til hende svarede hun ikke og da vi startede i skole kom hun ikke at sagde hej og gav et kram til mig som hun blegede efter en ferie (jeg kom til hende men vi ikke) efteret pat uger blev gå syg og jeg spurgte hvordan hun havde det og hun svarede "fint ses" har ikke skrevet til hende siden og hun har ikke skrevet til mig (det gjorde gå ellers daglig inden ferien) Hvad skal jeg gøre gå over at sommer hende om jeg har godt noget eller hvad?? Hilsen ...

Kommentarer

Jeg er pige (12 år) og bruger min mobil konstant, der er tit drenge der ikke svare, men dét med piger har jeg ikke prøvet så tit.
Prøv at skriv til hende om hun er sur på dig, hvis hun skriver ja så spørg hvorfor, og hvis hun skriver nej, så spørg hvorfor hun ikke vil snakke/skrive eller nusse med dig i skolen.

Jeg har tit haft flirts og dé endte som regl i et skænderri, jeg syntes du skal spørge ind til om hun er sur på dig og sådan, men det kan også være at hun har lidt problrmer lige nu.

Håbet det hjælper, hilsen Bella 12 år.

323

Hej igen

Tak fire svaret har også selv i dag tænkt på om der vat sket noget har også prøvet at skrive til hende i dag (hun har ikke svaret)

Må jeg spøger hvordan et dine flirt endt i skænderier??

352

"Jeg har tit haft flirts som ender i skænderi."
hilsen Bella som er 12 år gammel, som stadig burde lege med lego. altså ikke for at gøre dig ked af det eller noget. men altså bare fordi du har snakket med en dreng er det altså ikke en flirt min ven. :)

328

Det kunne jo også være at hun kun vil være venner?...
Det kunne også være at hun har midst sin telefon væk så;)
Men prøv at lade hende være i 1-2 uger :)
Og så gå roligt frem:)
Håber det hjælpte:)

315

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program