kønsbehåring

forumspørgsmål

kønsbehåring

forumspørgsmål af
Sofie
17 år
Oprettet 2 år 2 måneder siden

Hey! hvad er jeres mening iforhold til at have kønsbehåring under sex? Go eller nogo for henholdsvis drenge og piger?

Kommentarer

Kommer an på mængden, men jeg syntes det er GO

78

Jeg er 16. Med drenge synes jeg det er lige meget, jeg har ikke noget imod at en dreng har hår. Jeg har det selv bedst med at være helt hårfri under sex, og jeg tror også det er det drenge synes bedst om. Ved almindeligt samleje er det ikke så vigtigt men modtager man oral bliver jeg usikker hvis jeg har hår og jeg tror det er irriterende for drengen at få hår i munden. Jeg synes da det er træls at bruge så meget tid på at fjerne hår ved skede og numse, for jeg har ret meget hårvækst, men jeg har det bedst med det. Synes også det øger følsomheden både i skede og numsehul hvis man er glat når man får oral af sin partner. Men jeg har da også respekt for de piger som ikke gider fjerne deres hår. Jeg vil dog lige sige at alle mine veninder barberer sig.

85

Ahaha jeg hedder også Mie

84

Jeg hedder også Mie

84

Kønshår indeholder nogle stoffer som fremmer sexlysten og derfor beholder jeg de fleste af mine, dog fjerner jeg nogenlunde mine hår på skamlæberne da min kæreste gerne vil have at der er lidt mindre hår i det område når han udfører uralsex på mig.

min kæreste barberer sig ikke og jeg synes det er flot til ham, dog kan jeg godt blive øm i underlivet under sex fordi hans behåring gnider sig op af mig. men jeg vil stadigvæk ikke have at han fjerner det.

83

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program