Kærlighed

forumspørgsmål

Kærlighed

forumspørgsmål af
Laura
18 år
Oprettet 1 år 2 måneder siden

Jeg er begyndt at ses med en fyr, i weekenden var jeg så i byen med ham for første gang. det var så også første gang jeg så ham omkring andre piger, men da vi kommer ind på en bar står han og taler med en pige i ca 10-15 min og jeg begynder at tænke hvorfor tager det så lang tid. han fortæller mig så bagefter at det var hans eks, derefter kommer der endnu en pige hen og hun skal fortælle ham noget og han tager fat med begge sine hænder på hendes kinder og ligger deres pander mod hinanden. da hun vil fortælle noget igen kan jeg godt se at han prøver på ikke at komme for tæt på, han nævner også bagefter at det var en god veninde. da vi går ud af den bar kommer hun gående og han løber over til hende og hun hopper op og svinger benene rundt om livet på ham. efter det går jeg bare videre med hans kamerat og min veninde og han kommer derefter og løfter mig op bagfra og giver mig et kys på panden.

så jeg har 2 spørgsmål efter i lige har hørt lidt begrundelse:

1: er det et godt tegn at han faktisk fortæller mig at det var hans ex, i stedet for at sige det bare var en veninde.

2: var hans opførsel med veninden nødvendig eller overtænker jeg bare, tænker lidt at jeg overtænker da at han gjorde det lige foran mig så tror ikke det var med dårlige intentioner.

hvad tænker i?

Kommentarer

Det virker lidt som om han har gang i flere så han skal ihvertfald vise intrasse for dig hvis du skal forsætte med ham

33

Det er godt at han fortæller dig, at det var hans eks. Hvis det passer selvfølgelig. Men jeg synes at de var lidt for close, hvis man kan sige det sådan. Hvis en fyr jeg sås med, var så tæt på og touchy med andre piger, så var jeg altså blevet både sur, men også ked af det. Ved ikke om det bare er mig der er jaloux-anlagt, eller hvad det er.

Men jeg synes at du skal tage en snak med ham, og fortælle dig, at du faktisk har gået og tænkt en del over det. Og du vil gerne have af vide nu, hvem de var og hvorfor de var så tætte. Da det jo gør dig ked af det og overtænker :)

35

Jeg som dreng ville personligt ikke have det særligt godt med, hvis en pige jeg sås med/datede var sådan over for alle mulige andre drenge.

Tag en snak med ham og spørg ind til det.

12

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program