Bange for krig

forumspørgsmål

Bange for krig

forumspørgsmål af
Rose
10 år
Oprettet 1 år 4 måneder siden

Hej alle sammen. jeg er 10 år gammel, og jeg bliver 11 om 2 dage. Men jeg er virklig bange får krigen der er i ukraine fordi mennesker kommer til skade og jeg ser det på tv med min mor og far. De siger til mig at det sker langt væg men jeg synes bare ikke det er rart. Jeg er bange for at der kommer krig i danmark og jeg ved ikke hvorfor at der er krig nu og jeg er bange for at krigen aldrig stopper igen? Jeg er bange for at der sker noget med min familie og vores hund, men jeg syntes også at det er virklig sønd for alle dyr og mennesker det går ud over. hilsen rose <3

Kommentarer

Kære Rose,
Jeg kan godt sætte mig ind i hvad du føler, men du skal ikke være bange. Du har sikkert nogle fornuftige personer, som er tæt på dig og passer på dig.

Danmark som land har nogle af verdens bedste soldater i hæren, søværnet og flyvevåbnet. Udover forsvaret har Danmark også hjemmeværnet og beredskabsstyrelsen og ikke mindst politiet til, at passe på Danskerne.

Luk øjnene træk vejret dybt to gange, bare rolig det skal nok gå al sammen. Det lover jeg!

De bedste hilsner
Carsten

45

Hej med dig rose.
Jeg kan godt sætte mig ind i det du skriver men det er vigtigt at sige at du ikke skal gå og være bange for krig i Danmark. Det vil Ikke ske at der kommer krig i Danmark. Nyd nu din ungdom.

35

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program