Kærlighed

forumspørgsmål

Kærlighed

forumspørgsmål af
Prettyface I:
Oprettet 9 år 9 måneder siden

Hej jeg er en pige på tretten år. Jeg har en utrolig dejlig kæreste. Vi har været sammen i et år og tre måneder. Vi har et rigtigt stort problem. Vi tør SLET ikke noget. Jeg begyndte på skolen i tredje klasse og siden der fra har han været forelsket i mig. Vi kom sammen i femte. Men vi tør slet ikke noget. Vi tør ikke kysse det er kun når vores bedste vennder tvinger os, vi skriver vireklig meget, men når vi står face2face tør vi ingen ting. Vi tør ikke tale, bede om hjælp, røre hinanden, give hinanden noget osv. Vi har begge lyst til at tale men vi tænker for meget over hvad den anden vil synes. og vi tør heller ikke at tale sammen når der er nogle. Og når vi spiller tør vi ikke gå imod hinanden. Det er et stort problem. Jeg vil gerne vide hvad der kan gøre os mere modigere, og hvordan vi kan få gjort noget ved det? (:

 

På forhånd tak 

 

Kommentarer

Hej

det er meget svært, for når i har kommet sammen så lang tid. må i da også havde kendt hinanden meget. men hvad er det som har gået galt? 

Måske er i begge to slet ikke klar til et forhold, for et forhold skal man jo kunne vise sine følelser overfor hinanden, og man skal jo kunne snakke om en masse ting. og røre ved hinanden, sex osv.

måske skal du snakke med din kæretse om at i skal kunne vise mere sine følelser overfor hinanden. til i kan blive bedre til det. for det skal man jo kunne når man er kærester. du kunen prøve og skrive i brevkassen, det kan være de har nogen gode ider, du måske kunne prøve

KH Felicia.

262

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program