Bumser

forumspørgsmål

Bumser

forumspørgsmål af
Prettyface I:
Oprettet 9 år 5 måneder siden

Hej jeg er en pige på tretten år. Jeg synes det er så irriterende med de bumser. /: Hvergang den ene er væk er der en anden på vej! Jeg vil gerne vide hvad jeg kan gøre ved det? Og hvorfor jeg får det. (:

 

 

Jeg får også bumser og røde knopper mellem brysterne og på brysterne, det er ikke spor sjovt og jeg vil rigtig gerne have dem væk. Hvordan får jeg dem væk ? Og hvorfor kommer de? (:

 

På forhånd tak (;'

 

 

Kommentarer

Hej

du for bumser, begrund af din krop udvikler sig. Jeg har også haft nogen bumser da jeg var på din alder. jeg viste heller ikke hvad jeg skulle gøre. så vi gik til lægen og spurgte om hjælp. men det vi fik hjalp ikke. Men så gik vi på apoteket for noget tid siden og spurgte om vi kunne få noget mod bumser, hvor de går væk. så gav de os noget crem, og jeg kan sige dig at det hjalp. Nu har jeg slet ingen bumser mere, fordi jeg bruger det crem. og du behøver ingen recept .

Det hedder basiron 10 % . og det er virkelig det bedste du kan bruge, jeg kan ikke huske hvad jeg gav for det. men ca 100 kr mener jeg. Men jeg synes prisen er ligemeget når det virker . håber du prøver

Kram Felicia.

247

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program