kæreste struggles

forumspørgsmål

kæreste struggles

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 1 år 11 måneder siden

hejsa allesammen.
Jeg står lidt i et dilemma med mig selv lige nu :O... Igår holdte mig og en veninde lidt hyggedruk og inviterede et par stykker over, inklusiv min kæreste. min venindes ex kom også der over hvilket min veninde ikke var så glad for da de kun er slået op for 2 dage siden. de var sammen i 8-9 mdr. de sidste 2-3 af mdr. var ret dødt. der var ingen af dem der gad mere osv. Meeeen, nu skriver jeg så rigtig meget med ham, og det har vi gjort den sidste uges tid. Han skriver rigtig meget med at han syntes jeg er lidt sød, og at han godt ved jeg har en kæreste osv. til festen sov jeg ved siden af min kæreste, og så gjorde han noget i løbet af natten jeg ikke er så særligt glad for... han troede at jeg sov, (hvilket jeg ikke gjorde) og tog så min hånd ned i han bukser. lidt efter satte han så hånden ned i mine bukser. er rigitg chokeret over at han kunne finde på at gøre sådan noget. jeg var rimelig fuld, og var ikke i stand til at sige fra. jeg havde virkelig ikke lyst til nogt af det. det værste er bare at han troede at jeg sov... ved ikke rigitg hvad jeg skal gøre ved det, om jeg skal slutte det?? Min venindes ex kæreste har virkelig hjulpet mig med meget i de sidste par dage, og nu er jeg også begyndt at syntes at han er lidt sød... Ved ikke om den eneste grund til at han vil være sammen med mig er pga. at jeg har en kæreste? og at han ser det som en sejr hvis han får mig til at slå op med min kæreste. så ved ikke hvad jeg skal gøre ved noget af det, er rigtig meget i tvivl. håber at i vil hjælpe mig!

Kommentarer

1. Din veninde er for dum når hendes ex får lov til at komme. Hvis hun ikke vidste det, er den der har slæbt spaden med, godt nok dum.
2. Du snakker med din veninde før du er sammen med hendes ex.
3. Din kæreste skal have at vide det ikke var ok og slet ikke når han tror du sover. Og så er det ellers farvel til ham for det er et overgreb.
4. Ja du tror ham fyren er sød men han giver dig sikkert bare ret i de ting du soger. Har du noget til fælles med ham? Er der noget der klikker ud over at han er sød når du klynker eller klager?

142

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program