jeg må videre

forumspørgsmål

jeg må videre

forumspørgsmål af
Ridepige på 16
16 år
Oprettet 8 år 1 måned siden

Hej :) Jeg er en pige på 16, og jeg går i 1.g. Jeg har valgt at tage et år fri, og skal på et udvekslingsår til USA her til august. Før sommerferien gik jeg til ridning, og der mødte jeg en dreng (jeg kalder ham bare S), som jeg kom rigtig godt ud af det med. Jeg har normalt et godt forhold til drenge, og har flere drenge-venner. Efterhånden kunne jeg mærke at jeg så anderledes på S end andre drenge, og pludselig gik der ikke en dag, hvor jeg ikke tænkte på ham. Jeg har været vilde med fyre før, men S var bare så anderledes. Det føltes meget mere ægte, og jeg kan stadig ikke lade vær med at tænke på ham, selvom jeg har sommerferie. Vi snakkede rigtig godt sammen, og vi skriver stadig lidt sammen, som venner. Men ligegyldig hvor meget jeg vil have mere mellem os, er det jo ikke nogen god idé, fordi jeg rejser i 10 måneder til USA, og jeg har brug for at kommer over mit "crush". Jeg har ikke lyst til at være i USA, og hele tiden tænke på en hjemme i Danmark Hvad gør jeg? Skal jeg sige det til ham? eller bare droppe alt kontakten? eller noget helt andet… Ligegyldigt om der nogensinde ville ske noget mellem os, er jeg virkelig glad for at jeg har mødt ham, og lært ham at kende!! Jeg føler mig også heldig, for han er virkelig dejlig at være sammen med.

Kommentarer

Stop kontakten selvom det er hårdt. Måske krydses jeres veje en dag.

485

Jeg kan prøve at komme med nogle råd, men at komme over sit crush er ikke noget man bare lige gør :)

- Du skal en tur til USA, det lyder vildt spændende og jeg er sikker på at du nok skal få en masse fede oplevelser! Netop det at du skal til USA vil jeg næsten tro vil være nok til at få dæmpet ned for følelserne, for tænk over alt det du kommer til at opleve, det vil tage dine tanker et helt andet sted.
- Derudover, så vil jeg råde dig til at spørge dig selv: "Vil jeg i et langdistanceforhold i 10 måneder? Vil jeg sidde i USA og savne en person?" Når du så har stillet dig selv det spørgsmål, så tænk lige over det her: Hvis du venter til du er kommet hjem fra USA og stadig har et crush på ham, så er det ikke et normalt crush, men et mere dybtefølende crush, for hvis du har følelser for en person så længe, så må der være en grund til det. Så valget er helt op til dig. Kun du er i stand til at vælge :)

Bare husk at mærke på dig selv hvad du har lyst til, for det er det vigtigste. Hvis du mener at han er super dejlig og du ikke vil risikere at miste chancen med ham, så vil jeg råde dig til at finde ud af hvad han synes om dig. Hvis han kan lide dig på samme måde og hvis han er den rigtige person for dig, så vil han være i stand til at vente de 10 måneder, selvom det er svært. Der er ikke noget der kan styrk et forhold bedre end den lange adskillelse, men husk på at der heller ikke er noget der kan være værre for to personer der er forelsket end at skulle vente 10 måneder på at fysisk komme i kontakt med den anden.

Men ihvertfald, hvis du vælger at vente med det og tage en tur til USA, så vil jeg ønske dig en super god tur og håber du kommer ud og får oplevet en masse fede ting :D - Jeg har personligt også en drøm om at skulle en tur til USA en dag, det kunne være mega fedt!

Hvis i to ender med at finde ud af i begge kan lide hinanden inden du tager afsted, så husk at holde kontakten igang så ofte så muligt. Skriv sammen, snak sammen, webcam sammen osv :) - Det vil hjælpe mere end man lige tror :)

Fortsat god dag :D

Mvh HamDrengen

509

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program