Jeg har en mega lille pik

forumspørgsmål

Jeg har en mega lille pik

forumspørgsmål af
Tobias
14 år
Oprettet 1 år 5 måneder siden

Jeg er en dreng som er 14 år og jeg synes virkelig min pik er mega lille, den måler 6,3 cm når den er slap og den er 7,6 cm når den er stiv. Selv min lillebrors som er 12 år har en pik der er længere end min, den er 18,1 cm slap og 19,3 cm stiv. Hvad er der galt med mig.

Kommentarer

Hey Tobias,

Den gennemsnitlige penis længte for en dreng på 16 er omkring 9 cm. Og du har stadig 2 år til at blive så lang. Det skal siges at selv om du føler den er for kort lige nu så har du stadig mange år til at gro. Penisen stopper omkring 18 års alderen. Jeg ved jo ikke om du har ramt puberteten indu da du kun er 14, i gennemsnittet begynder drenge at gå i puberteten i 10-14 års alderen. Når du rammer puberteten ville din penis gro mere.

Husk også på at du ikke burdte samligne din penis med din lillebrors penis da hans ifølge hvad du siger er næsten dobbelt så lang som en voksens penis.

Din penis er unormal og den har en fin længte, din lillebrors er bare meget lang.

B.

93

Din penis er normal*

Den er ikke unormal, jeg skrev forkert.

87

Ok tak for svaret og god dag

74

Piger giver ærligt ik’ en fuck For din størrelse 

91

Hvad mener du med det du skriver, jeg forstår det nemlig ikke.

76

Jeg er en pige på 15 og synes ikke du behøver tá sorgerne på forskud. Som ham ovenfor skriver kan den jo sagtens vokse sig større. Og selv om den ikke er så stor kan du altså godt tilfredsstille en pige. Kan godt være det kræver hårdt arbejde men det kan godt la sig gøre. Jeg har været sammen med en dreng med en meget lille penis. Der skulle virkelig knokles men til,sidst blev jeg faktisk tilfredsstillet så det kan altså godt la sig gøre. Så bare op med humøret!

74

Tak Laura, det blev jeg glad for at læse, men jeg synes stadigvæk den er lille sammenlignet med min lillebrors

90

Det er den selvfølgelig også, men jeg tror nu din lillebrors penis er unormalt stor. Du må tænke på at det også kan være et problem for piger hvis penis er for stor - så kan det godt gøre ondt på pigen. Og som jeg har skrevet før kan du altså godt tilfredsstille en pige med din lille penis. Det vigtigste er at du få den til at gnide mod pigens klit og så skal der virkelig arbejdes igennem. Og tænk så på at der er andre måder at tilfredstille en pige på. Du kan fx bruge fingre og tungen.

76

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program