jeg er biseksuel :)

forumspørgsmål

jeg er biseksuel :)

forumspørgsmål af
Cecilie
Oprettet 13 år 3 måneder siden

hej alle sammen ';b

jeg er 13 år 14 om nogle uger. Og har selvfølgelig mange problemer med kærligheds sorgere og så meget andet.

men jeg tænder også på piger. og det gør alting lidt svære og snakke med sine veninder om. Jeg har ingen venner veninder som selv er biseksuelle. så har ingen at snakke med det om.

jeg har før prøvet at fortælle nogle veninder at jeg er biseksuel og det var jo ikke alle som holdte på det. så de sagde det videre. og de pynttede jo på historien så til sidst trode de fleste jeg var lesbisk.

Nogle gange kunne jeg godt tænke mig at få kontakt til andre lesbiske, biseksuelle. for at høre hvordan de klare dig ang. Veninder og forældre og at finde en kæreste :)

Syntes i man skal holde det for sig selv at man tænder på begge køn.? eller at man bare skal holde fast og regne med at dem man siger det til ikke fortæller det videre.?

håber i vil hjælpe mig knus.

Kommentarer

hej cecilie.

super fedt du fortæller det som det er.

jeg er en pige på 14 år. og er lesbisk.

jeg har stået i de samme problemer som dig.

og syntes selv det var pinligt og snakke med sine veninder om. Og da de fandt ud af det var de meget bange for at krammme mig og sådan. fordi de trode jeg tændte på det.

forstår godt du gerne vil ha en lesbisk biseksuel veninde. Og det havde jeg også selv dengang.

:)

407

Hej

fandt denne hjemmeside og så dit indlæg. Jeg er selv meget i tvivl om min sexualitet.Jeg er 16 år og tænkte, at da jeg er lidt ældrere kunne jeg måske hjælpe. Da jeg var cirka 13-14 år, gik det op for mig, at grunden til, at snak om drenge ikke interresede mig var, at jeg tændte på piger. først var jeg totalt forvirret og en smule bange måske også fordi jeg jo gerne ville have en famillie med børn, som mig og min partner havde fået sammen. Jeg har ikke nogen mor, så jeg har altid været lidt af en drengepige. Her det sidste års tid er jeg så også blevet interreseret i drenge eller i hvert fald i, at de skal være interreseret i mig. (tænder stadig kun fysisk på piger.) Jeg syntes det kommer an på de venner du har om du skal fortælle dem om din sexualitet. Jeg var nemlig også bange for, at de skulle tro, at jeg tændte på dem, (hvilket jeg ikke gør) men de tog det pænt, accepterede det og kom videre. Det er også en god ide, at betro dig til en voksen, jeg betroede mig til min gudmor. 

håber det hjælper dig eller nogen andre og undskyld min dårlige stavning. 

473

mange tak for dit svar.

jeg har snakket med mine veninder. De havde godt regnet ud at jeg tændte på begge køn. for da jeg aldrig snakker om hvem af drengene der var lækrest ovs.

de trode self at jeg var lesbisk. men jeg fik fortalt dem det. 

¨jeg har fået meget mere selvtillid efter jeg har skrevet det her inde.

og er glad for du ville svare. jeg har dog stadig ingen andre lesbiske/biseksuelle venner/veninder. Men jeg klare mig vel :)

 

tak for svaret jeg vil følge dine råd

441

Hej jeg har først set denne side her i dag. 

jeg har altid kun tændt på fyre, men for noget tid siden begyndte jeg også at tænde på piger, jeg er stadig meget bange for at fortælle nogle af mine veninder det da jeg er bange for at de vil forlade mig pga af det. 

men har snakket med nogle af mine gode veninder om det & de sys jeg skal gøre hvad jeg føler for, men samme tid sys jeg det lyder meget mærkeligt at tænke på da jeg altid har drømt om at få børn & en fyr. 

jeg har ikke haft noget seksuelt med en pige før, men derimod byttet frække billeder med nogle piger jeg har fundet ud af der var biseksuel & jeg sys det lyder skørt, men jeg tændte på de billeder jeg fik. 

Mit problem er hvad skal jeg stille op skal jeg bare springe ud i det & finde ud af om det er det jeg vil eller ? 

håber i kan hjælpe mig

Hilsen Loueir

386

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program