Hun er irreterende...

forumspørgsmål

Hun er irreterende...

forumspørgsmål af
d;
Oprettet 13 år 1 måned siden

 Hej.

 

Der er den her piger som godt kan lide mig. Hun har spurgt om vi skulle komme sammen og jeg sagde nej. Men hun følger efter mig og er gør alt for mig. Synes tit det er skide irreterende at hun fx. skal "hjælpe" mig med at ligge bøgerne i min skoletask osv. efter skole. Og mine venner gør nar af mig hele tiden fordi hun behandler mig som om jeg ikke selv kan finde ud af det. Og hun begynder at sige til hendes veninder at de har snakket for meget med mig osv. og at de godt ved jeg er hendes. Men de ved alle sammen jeg ikke gad at komme sammen med hende. 

Altså. Det jeg vil vide er hvordan jeg fortæller jeg ikke vil have det osv. Men når jeg har prøvet det er hun bare blevet sur over det.

Og det vil være rigtig dejligt hvis i kunne hjælpe mig på en let måde så hun ikke bliver så sur.

Ved godt det måske ikke er så "vigtigt".. men man bliver fandme træt af det efter et halvt års tid. -.-'

Kommentarer

Hej :-)

Det er meget viktigt at du ikke gør hende ked af det når du afviser hende.

altså ja det kan være træls at hun følger efter dig og sådan noget, og vil hjælpe dig med alting.

-Sig til hende klart og tydligt at du ikke er intraserret, og at hun skal stoppe men at konstant følge efter dig. Siger hun fx. vidre at i er kærester så forklar hende tydligt at du overhovedet ikke er intraserret, du vil højst være venner! MEN det skal ikke siges ondt.

Jeg har aldrig prøvet at blive afvist, men jeg har massere af veninder der er blevet det, og jeg ved hvor kede af det de bliver når drenge bare afviser uden hendsyn, så vær sød ved det stakkels pige barn.

MVH Bella ! (-:

 

420

 Hej! 

Det er forståeligt nok hun blev ked af at du sagde nej.
Men så er den heller ikke længere, når du ikke ville.

Uden at såre hende, skal du tydeligt sige til hende, at hendes veninder godt må snakke med dig, og at du synes det er rigtig irriterende at hun hjælper dig med alting.
Virker det ikke vil jeg foreslå du snakker med dine forældre, så de kan kontakte hendes forældre, og så må de fortælle hende at hun ikke kan gøre sådan noget bare fordi du ikke ville komme sammen.

459

hey

jeg synes bare du skal fortælle hende det lige ud, til hun kan forstå det. For hvis du pakker det ind, så tager hun det måske ikke seriøst nok. Derfor sig til hende at i kan være venner med at du ikke vil være kærester med hende, hvis hun ikke forstår det. så søg hjælp hos din lære. For det er ikke særlig fedt at dine venner gør nar af det, fordi det er dine venner.

KH Felicia.

507

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program