Jeg er bange for ham

forumspørgsmål

Jeg er bange for ham

forumspørgsmål af
denbangepige
Oprettet 8 år 11 måneder siden

 Hej. Håber I har lyst til at hjælpe mig. 

Jeg er en pige på 15 år, og jeg bor i en lille by, en soveby. Men der er alligevel en skole med næsten 400 elever. 

Her den anden dag da jeg kom i skole, havde vi fået en ny elev i 9.klasse. Jeg går selv i 8.klasse.

Han snakkede med nogle af pigerne fra min klasse i frikvateret. Jeg hørte så nogle ret underlige sætninger. Jeg nævner dem lige :)

" Det er hende med de brune øjne, og lange mørkebrune hår fra vores klasse" (Jeg er den eneste der har ikke-farvede brunt hår i klassen...) 

Jeg tænkte ikke rigtig nærmere over det, før jeg var på vej hjem fra skole, den samme dag. 

Jeg havde set drengen gå ca. 10 meter bag mig, men jeg tænkte han sikkert bare skulle samme vej... Men jeg begyndte at blive lidt bange, så jeg begyndte at løbe. Jeg lod bare som om jeg skulle hen til bussen. Men han begyndte også at løbe, og råbte efter mig at jeg skulle komme her. Jeg har aldrig været så bange i hele mit liv. 

Er der nogen der har lyst til at hjælpe mig ?

Og et sidste spørgsmål. Det er helt anderledes end det første.. Meen. Mit hår går ned til slutningen af ribbene.. Jeg kan godt lide mit hår, men det kan de fleste af pigerne fra min klasse ikke, og jeg vil gerne være en af dem. (Mit hår er sundt, får det klippet hver 3.måned) På forhånd, tak for hjælpen.

Jeg elsker jer, hvis I svarer :)

Kh Mig

Kommentarer

Hmm... Det lyder underligt. prøv i skolen (mellem folk, hvor du er mere sikker) at gå hen og spørge ham, eller nogle af de piger, der snakkede med ham, hvad det var det gik ud på?

 

 

og hvis det er, så få nogen til at følges med dig, eller hente dig fra skole.

er sikker på nogen gerne vil hjælpe, og forstår hvis du forklarer hvor bange var.

 

 

Du skal ikk blive som andre, bare for at blive som andre. hvis ikke de kan li dit hår, men du godt selv kan, så lad vær at klippe det! De vil ikke kunne lide dig mere, bare fordi du prøver at være som dem. Du kommer også længst med at være, som du er. (:

 

Du skal da også være stolt af dit hår, hvis det er naturligt og sundt!

 

Håber du finder ud af det. ellers kan du skrive her, og så svarer jeg (;

D. (; <3

326

til spørgsmål 1

prøv at når du er sammen med en i på skolen gå hen til ham og spørg hvorfor han kaldte på dig. du skal ikke være bange for han jeg er selv 15 og går i 9'ene det er svansede at slå på en pige hvis det er det du er bange for og hvis det sker igen så prøv et ringe til en fx din mor,ven, onkel eller en helt anden imens det sker så føler  man sig mere tryk

 

spørgsmål 2

jeg synes selv det er pænt med langt hår og ja du skal være ig selv og ikke som de andre og deet gælder ikke  kun med håret håber du kunne bruge nået af det :D

308

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program