Jeg drømmer om den samme person hele tiden

forumspørgsmål

Jeg drømmer om den samme person hele tiden

forumspørgsmål af
Wagn
16 år
Oprettet 10 måneder 2 uger siden

Hej igen jeg drømmer hele tiden om min ex. Jeg drømmer at mig og hende er sammen nogen aftner og nogen andre drømmer jeg at hun er sammen med en anden person og i dag har jeg drømt at jeg talte i telefon med hende og at så hørte jeg hende tale med hendes nye kæreste men hun prøvet at holde det hemmeligt så jeg talet med ham og jeg sage til ham i min drøm at nå så dig og min ex er kæreste nu og du er en på 23 og hun er en på 17 år hvor jeg så sage jeg viste det at hun hade en ny kæreste hvor han så spurgte mig hvordan viste du det. Så var det der hvor jeg sage man skal være dum for ikke og kunne regne det ud fordi jeg kunne sagtens høre at min ex ikke begyndt at grade over telefonen hun var nemlig i seng med ham. 

Så ja hvorfor drømmer jeg hele tiden om min ex så tit

Kommentarer

Hej Wagn,

Det er meget normalt at skulle bearbejde et brud følelsesmæssigt på flere niveauer. Dine drømme fyldes af din underbevidsthed, hvor din eks nok stadig fylder en del, selvom du evt. har haft held til at tænke på noget andet i dit "bevidste jeg" mens du er vågen.

Så det er nok bare din hjerne / underbevidsthed, der prøver at fordøje dit brud med din eks. Drømmene kommer helt sikker til at aftage med tiden. Når du en dag finder en ny kæreste, så vil det nok også hjælpe på det.

Så det er helt normalt :-)

/Gabriel

39

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program