Jalousi

forumspørgsmål

Jalousi

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 11 måneder siden

Jeg er en pige på snart 17 (:

 

Jeg har haft mange ting at tænke på, så jeg har fået en proffessionel at snakke med, som har hjulpet mig meget. Men mange af mine tanker og problemer stammer fra mit forhold med min kæreste (snart 18), som jeg ellers elsker rigtig højt!.

Vi har fået det meget bedre sammen, men vi er begge helt vildt jaloux, og det er et stort problem for vores forhold. Vi har planer om at flytte sammen i sommerferien, og starte på samme gymnasielle uddannelse, da vi interesserer os meget for de samme ting.

(jeg er først blevet mere jaloux efter jeg fik ham, fordi han er så jaloux. han var jaloux på mine veninder. efter påvirkningen blev jeg også lidt jaloux på hans vennerm, selvom jeg ikke ønskede at isolere ham!! Men vi kom til at isolere hinanden, og vi vil gerne ud af det.)

Vi har snakket om at alt skulle være anderledes der, han skulle flere venner og jeg flere veninder og vi skulle kunne være lidt mere åbne og havbe fælles venner også. sådan, så vi ikke er 100% isolerede.

Jeg har ikke nogt specielt behov for at have en masse drengevenner og han har ikke noget behov for veninder, så hvis jeg kan snakke med hans venner og han med mine veninder er det fint for mig, bare jeg kan have veninder.

Vi er bare begge rigtig bange for at vi vil være dårlige til at give hinanden frihed. vi har været isoleret i et stykke tid nu, og det er besværligt at skulle give frihed og frygten for at betyde mindre for den anden, er der altid. Men jeg vil så gerne kunne give ham den frihed. Hvordan gør jeg? Hvordan gør vi?

Jeg vil ikke kontrolleres af min jalousi!!

 

D. <3

Kommentarer

Forresten ved jeg hvordan jeg gerne vil have tingene skal være, men er dårlig til at sige "det sådan det blir, slut." og dårlig til at sætte krav og give mig selv friheden til at gøre de ting jeg gerne vil, bl.a pga. min kærestes jalousi, og fordi han er af dominerende natur. fra hans far side er han vant til at få sin vilje, og til tider siger han at jeg ikke elsker ham, hvis jeg vil noget, han ikke vil have. selvom jeg siger at det er løgn så bliver han jo bare "ked" og prøver lidt at manipulere mig til at følge hans vilje. jeg ved han ikke gør det med vilje, men hvordan skal jeg sætte de grænser, og få gjort hvad jeg selv ønsker, uden at miste ham?

D.<3

474

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program