intet værd, i denne verden

forumspørgsmål

intet værd, i denne verden

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 11 måneder siden

 

Jeg ved hvor pillerne er, jeg ved hvor ondt det kommer til at gøre. Når det hele bliver for meget. Jeg kan ødelægge alt for mig selv nu. Hvis jeg har lyst, min eksamen, mine drømme, min anbringelse. Jeg er intet værd overfor andre, der er ingen der elsker mig, min mor hader mig, min far gider ikke se mig. Det eneste der slår oppe i hovedet er død, død ,død. Det er ulækkert at spise, det påvirker mig. Fordi jeg intet er værd. smil

Kommentarer

Hej :)

Jeg synes ikke du skal tage de piller! - selvom det måske virker som den eneste mulighed, så er der et fantastisk liv et eller andet sted i din fremtid!

Jeg kan godt forstå at du er føler du intet er værd, når du er anbrag, fordi man nogle gange bare føler at ingen lytter til en og elsker en for den man er. Men vi er noget værd, vi er vildt meget værd. Jeg tror alle er noget værd lige meget hvor de kommer fra. Ergo er du rigtig rigtig meget værd :)

Jeg synes det er fedt hvis du holder fast i dine drømme, fordi er mega gode til at motivere. Jeg synes ikke det er mærkelig at du har svært ved at fokusere på eksamen, fordi der er mange ting der går dig på. Jeg håber ikke din mor hader dig, for så er det hende den er gal med i hvert fald. Hvis din far ikke vil se dig går han glip af noget, jeg tror han kommer til at fortryde senere i sit liv.

Jeg synes du skal få snakket med nogen, men det kan måske være svært at finde nogen du virkelig har lyst til at snakke med? Jeg vil i hvert fald gerne snakke med dig hvis du har brug for det!

Kærlig hilsen Red queen :)

 

286

Lad vær med det.

Du ved jo ikke, om din mor hader dig.
hvad har din mor gjort?, og jo. Du er ligeså meget værd, som os!

Lad vær med at begå selvmord!. Din familie og venner vil blive ked af det ):

328

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program