I tvivl. Flette fingre og nusse med en dreng -lægger der noget i det?

forumspørgsmål

I tvivl. Flette fingre og nusse med en dreng -lægger der noget i det?

forumspørgsmål af
randomgirl
Oprettet 10 år 11 måneder siden

 Hej jeg håber i kan hjælpe mig lidt...

 

Der er den der dreng ... Lars kalder vi ham bare ;) Lars og mig var inviteret til samme fest for et par uger siden.. Vi siger hej til hinanden osv og ikke mere der.. Et par timer senere går vi så op og ligger os, mest for sjov og "sover" Altså han ligger i sengen og så ligger jeg mig hen til ham, hvor han tar armen om mig og nusser mig og vi fletter lidt fingre.. Senere går vi så en tur hvor vi taler om alt hvor vi går tæt omslynget og fletter fingre og "nusser" hinanden .. 

 

Jeg er så meget i tvivl nu, lægger han noget i det og vil han mere med mig?det er ret akavet.. Vi smiler til hinanden osv og snakker sammen men... Jeg kan ikke finde rundt i alle de følelser! Noget mere pinligt er at han måske har givet mig finger.. Men ingen af os kan huske det da vi var for fulde... Men ja det tyder det "desværre" på... Jeg er i tvivl om det bare skal ud af verden eller ... havde ihvertfald brug for at komme ud med det...

Kommentarer

Det var en svær en. Men det første du vel skal gøre, er at spørge dig selv om du føler noget for ham? Gør du, eller ikke?

653

 Det vil jeg også sige, find ud af om du kan lig' ham og vil ahve noget med ham først og se så videre der fra. hvis du kan, kan du jo skrive til ham. og hvis ikke så bare lad det ligge.

638

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program