Første gang.

forumspørgsmål

Første gang.

forumspørgsmål af
Pigen.
Oprettet 7 år 2 måneder siden

 Hej. Jeg havde min første gang i dag, og jeg er 13 år. Synes i det er for tidligt? Jeg var 110% klar til det. :-)

Kommentarer

 Hej

Da jeg var 13 gjorde jeg det også jeg tror ikke det var for tidligt men vis en af jeg ikke syntes om det så skal i bare stoppe håber det svarede

 

 

Hilsen oliver

95

 Vi elsker det, men vi var ikke sikre på om vi skulle gøre det. Men så blev vi lidt for liderlige og kunne ikke styre os.

80

Det er jo igen loven, den er ikke klar fordi i er klar, i kan bare hygge jer på bedste vis til tid er. Har i lyst til sex så ta' en spiller for hinanden. Det er lovligt, og det er skide frækt.

103

Hej Pigen.

Man kan ikke rigtigt sigeom det er for tidligt eller for sent, hvis begge parter føler sig klar til det så syntes jeg ikke der er noget forkert i at prøve.

Jeg skal dog også lige minde om at der i Danmark er en lov som siger at børn under 15 år ikke må have sex eller generelt lave seksuelle ting sammen. Loven er til for at beskytte børn i mod at blive misbrugt og for at sørge for at alle parter er så klar som man kan blive.

Når den lov så er fortalt så er det jo ikke altid man kan læse helt så hvis begge parter hos jer var klar så vil jeg mene det er sådan det er. :)

Venlig hilsen Daniel

78

Hej.
TILLYKKE det må da være noget af det største.... hvis du/i var 100% klar så er det vel ikke for tidligt. Jeg kender andre der var omkring 13-14år da de havde sex første gang.
Jeg synes du er heldig, jeg er selv 19 år og stadig jomfru!!! Det synes jeg er helt vildt pinligt. Jeg vil helt vildt gerne, men jeg mangler bare at finde den pige der også har lyst,

Bare det var mig....

Jacob

95

Procent går ikke over 100

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program