hvorfor skifter drenge så hurtigt humør??

forumspørgsmål

hvorfor skifter drenge så hurtigt humør??

forumspørgsmål af
Anonym 14 år
Oprettet 7 år 5 måneder siden

 Hej,

jeg er en pige på 14 år.

til en fest for et par måneder siden mødte jeg en dreng, han var sød og så godt. jeg havde også lidt på fornemmelesen at han kunne lig mig. desværre var han på det tidspunkt sammen med min venindes storesøster. nu er de ikke mere sammen og forleden dag skrev han til mig. vi snakkede rigtig lang tid sammen og det endte med at gav mig sit nummer og bedte mig om at skrive til ham næste dag. det gjorde jeg så men næste dag virkede han helt vildt afvisende og var helt vildt langsom til at svare.

er det mig som tror en samtale er mere end det er eller er han bare sådan en som skriver hjerter og søde ting til alle piger??

Kommentarer

Ved du hvad? Jeg kender det alt for godt selv. Jeg har fået afvide at jeg skal glemme ham, og hvertfald ikke have "noget" med ham (andet end venner selvf)

Ham jeg har det med, der er han også nogle dage hurtig til at svare, og skriver massere af hjerter og kysmunde, og den næste dag der svarer han enten med min. 5 min. imellem, eller slet ikke.

Jeg kan godt følge dig, men har lidt svært ved atrådgive dig. Jeg vil bare have at du skal vide at du ikke er den eneste der har det sådan :)

Knuz >K<

94

 Hejsa!. Jeg er selv en dreng, Når sådan noget sker kan man endten være pisse sur, Ellers har man bare en dårlig dag. Det kan også være man har fundet ud af noget om pigen man bare slet ikke kan lide og så gider man ikke have noget at gøre med hende.. Men jeg er egentlig aldrig sådan der. men kender nogle drenge der er sådan ;). 

- MvH N. 

90

 det er jo nok bare fordi han ikke altid har tid til at svare, du skal ikke forvente at når du sender en sms, så står det øverst på hans prioriteter at læse den og svare dig. hvis han sidder og laver lektier, er sammen med sine venner, spiller computer eller noget andet, så har man ikke altid til at hive mobilen frem og svare. det kan jo være han har fundet en anden han er mere intereseret i, og det er jo også fair nok. når i ikke er kærester kan han jo gøre som han vil. og lad vær med at skrive 117 beskeder bare fordi der går 5 minutter mellem de sms'r du får fra ham, så syntes han bare at du er for irriterende og så gider han måske ikke svare tilbage igen. 

så mit råd er, tag det roligt i er ikke kærester endnu så der er ingen grund til at gå i panik over nogle sms'r.

 

 

PS. Hvis du syntes han hurtigt skifter humør, så prøv at forstille dig at du er dreng som er sammen med en pige som har PMS... jesus

92

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program