Hvorfor piger? hvorfor

forumspørgsmål

Hvorfor piger? hvorfor

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 6 år 5 måneder siden

Jeg begyndte at skrive med en pige for en uge siden eller sådan noget, og nu havde vi så aftalt en dag at være sammen. men dagen inden så spørg hun mig om hun ikke må få sin veninde med. jeg syntes det er super nederen da det gør at jeg ikke har muligheden for virkelig at vise at jeg er interesseret i hende ved at spørge ind til hende og måske give hende et kys hvis det nu blev til det. mit spørgsmål er hvorfor piger altid skal have deres veninde med når de skal møde en dreng første gang? for mig, bliver det bare endnu mere akavet at hendes veninde skal være der en det allerede er i forvejen.. hvorfor piger!

Kommentarer

vi tager som regel vores veninder med fordi vi måske ikke føler os helt trykke ved situationen, hvis det er første gang vi skal være sammen med en dreng vi har skrevet meget med, bliver vi hurtig skræmte over hvad der kommer til at ske, hvordan vi sakl reagere hvis der sker noget og om det bliver akavet.
vi gør det ikke for at såre jer eller være trælse eller noget, men hvis vi ikke føler os trygge, er nervøse eller ikke ved hvordan vi skal tackle sådan en situation hvor der er en dreng indblandet, er det meget rart at have en veninde ved sin side, det eneste du kan gøre for at hun føler accepteret er at du tager imod at hun har sin veninde med og at du ikke konfrontere hende med det,
hvis du gerne vil have hende for dig selv så spørg om hun vil med ud i køkkenet for at hente skåle til chips, sodavand eller vente på at veninden går på toilet, så har du muligheden for at vise og fortælle hende hvad du føler og det er en god måde at find eud af om hun føler det samme :)

327

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program