Normalt at sove nøgen?

forumspørgsmål

Normalt at sove nøgen?

forumspørgsmål af
Linette
16 år
Oprettet 8 år 1 dag siden

Hej alle Jeg læste en undersøgelse på nettet om, at hver femte dansker sover nøgen. Men jeg tænker, at det måske mest gælder "voksne". Så jeg ville høre, om det også er normalt for unge at sove nøgne. Så sover I nøgne , og hvad synes I om det, og hvor gamle er I? Knus

Kommentarer

Det er vel helt normalt at sove nøgen. Det er ens eget valg

313

Sover altid nøgen, er dreng 13

306

Det kommer selvfølgelig lidt an på hvilket køn man er! Jeg er selv en pige på 15 og jeg elsker at sove nøgen! Men i nogle perioder er det ikke det bedste valg ;-)

303

Er selv en dren på 13, og har faktisk altid sovet nøgen, måske fordi mine forældre også gør det,,,,,, er jo ens egen valg, men jeg sover ikke godt, hvis jeg ikke er nøgen.

355

Jeg er en pige på 14 og jeg sover tit nøgen. Det er dejliig frit, og hvis man ikke lige kan sove er det også dejlig nemt at røre ved sig selv og sådan. Så sover man godt bagefter.

326

Sov nøgen sammen med kæresten. Efter at jeg så var faldet i søvn, så vågnede jeg, ved at jeg mærkede noget, der blev skubbet op i min røv. Det var så kærestens ene finger, som hun havde suttet rigtigt godt til, med enorme mængder af savl og spyt. Så hun havde besluttet at jeg åbenbart skulle prøve at sove hele natten igennem med hele længden af hendes pegefinger i røven. Det var mega dejligt, faktisk og pisse frækt! :)

BTW, er en 21 årig dreng, og er straight ;)

333

Hej alle

Jeg er en pige på 16, og derhjemme sover jeg også altid helt nøgen - og har gjort det i nogle år. Faktisk hader jeg, hvis jeg sover et eller andet sted, hvor jeg er nødt til at sove med tøj på.

Knus

307

Jeg vil *meget* gerne sove nøgen, bare at ligge nøgen er dejlogt synes jeg. Men jeg sover ret uroligt... har jeg fået at vide, og det er ikke altid jeg ligger med noget over hele kroppen... *wink*.
Det er jo ikke et problem i sig selv, men at jeg er pisse angst for at mine forældre kigger ind, eller døren står åben pga. træk den næste dag. - hvad skal jeg gøre? :S

320

Hej

254

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program