Hvorfor kommer der ikke noget ud?

forumspørgsmål

Hvorfor kommer der ikke noget ud?

forumspørgsmål af
Den lidt flove
Oprettet 10 år 10 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 13 år jeg kan godt lide at onanere men jeg syntes det er lidt mærkeligt at når jeg har onanere at jeg så ikke får udløsning men jeg får altid en orgasme er det normalt at man ikke får udløsnin som 13 årig?

Kommentarer

Det kan sagtens være at du bare ikke kan få det endnu :D

419

Bare vent. Jeg fik først udløsning da jeg var 14 og et halvt. Og du kan lige tro, at jeg gik, ligesom dig, og tænkte: "Hmm, gad vide hvornår jeg får det".
Du skal ikke være ked af det - tværtimod. Jeg savner at kunne onanere hvor jeg ville, hvornår jeg ville, uden at skulle tørre af / bringe papir, eller skifte tøj eventuelt.
Det føles ikke anderledes.
Det kommer heller ikke pludseligt. Nogle gange får du bare præ-sperm, som mange kender som vores naturlige glidecreme, Senere får du lidt, og lidt mere, og du får eventuelt en klar udløsning. Senere bliver det mere og mere hvidt, som en normal udløsning. Jeg kan huske det så klart, fordi jeg selv, ligesom dig, gik og tvivlede og undrede mig, var bekymret og følte mig udenfor, fordi dem i min klasse jo snakkede om, at de fik det (når man nu snakkede om det).

- Anon

360

Tusind tak for det. Det hjalp virklig meget at få selvtilliden banket i top igen men har lige et spørgsmål mere syntes nemlig at jeg har nogle meget små testikler hvor store var dine i min alder sådan cirka?

409

Hej.
Det var så lidt, :-)
Nu tog jeg ikke et målebånd frem og målte mine testikler,
Men jeg ville gætte på, at de var omkring 3 centimeter i længde. Nu ved jeg ikke hvad gennemsnittet ligger på, men det skulle vist være omkring det for en 13'årig dreng.

Mvh

Mig

372

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program