Hvorfor kan vi ikke være alene?

forumspørgsmål

Hvorfor kan vi ikke være alene?

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 7 år 4 måneder siden

Jeg er vildt forelsket i en dreng for min klasse, men når vi er alene sammen er der virkelig meget akavet stilhed, og meget korte svar imellem os. Til gengæld når vi er sammen med andre personer, så er det mest os to der snakker og de andre der bare byder ind engang imellem, når der er andre personer sidder vi og fører hele samtaler og griner sammen? Hvad kan det betyde??

Kommentarer

Kan du fornemme om drengen er forelsket i dig også? Er der nogle små tegn der kunne indikere at han også er vild med dig?

Jeg tror nemlig ofte at når man er sammen med en person man er forelsket i, kan det godt være svært i starten. Man bliver nervøs, bange for at gøre noget forkert, osv.

Jeg vil foreslå jer at bruge jeres tid alene på at lærer hinanden bedre at kende. Stil nogle spørgsmål som kræver længere svar. Og brug hans svar til at stille nye spørgsmål ud fra. Efterhånden som i ved en del om hinanden, vil det være nemmere at snakke sammen. Måske er i begge to generte over for hinanden, dog ikke når i er sammen med andre, for der har i jo jeres rutine i kan køre i.

Så tænk ikke for meget over det, og prøv dig frem, og se om der kunne blive noget imellem jer :)

544

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program