Mor siger jeg ikke er gammel nok

brevkassespørgsmål

Mor siger jeg ikke er gammel nok

brevkassespørgsmål af
lauritz
13 år
Oprettet 4 år 1 måned siden

min mor siger jeg ikke må få en kærste for jeg blir 15

Svar: 

Hej Lauritz

Jeg kan ikke helt læse ud fra dit brev, om du er træt af, at du ikke må få en kæreste for din mor, eller om du egentligt synes, at det er okay.

Men jeg kan fortælle dig, at det er meget normalt, at ens forældre sætter en grænse for, hvor gammel man skal være, før man får sin første kæreste. Det kan der være rigtig mange forskellige grunde til. For eksempel kan det være, at din mor gerne vil have, at du er lidt mere moden, før du får en kæreste. Det kan også være, at din mor siger det, fordi hun holder rigtig meget af dig, og hun gerne vil passe på dig, mens du stadig er ung. Eller måske tænker hun, at du får masser af tid til at få kærester, når du bliver ældre og, at du derfor sagtens kan vente et lille stykke tid, før du begynder på det. Eller der kan være en helt anden grund, det er svært at vide. 

Hvis du kunne tænke dig at vide præcis, hvordan det kan være, at din mor ikke vil have, at du får en kæreste lige nu, kunne det måske være en idé at prøve at spørge hende? Så kan I måske få en god snak om, hvorfor hun siger, som hun gør, og du kan få mulighed for at forklare dig, hvis du ikke er enig. Måske I kan finde en løsning, som I begge har det godt med?

Hvis du ikke føler, at du helt fik svar på det, som du gerne ville, er du velkommen til at skrive ind til vores chatrådgivning, som har åbent mandag og onsdag mellem kl. 14 og 17 og tirsdag og torsdag mellem kl. 18 og 21 eller kigge forbi brevkassen igen!

Med venlig hilsen

Karoline

KarolineSs billede
Karoline fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program