Hvordan ved jeg, om vi egentligt er kærester?

forumspørgsmål

Hvordan ved jeg, om vi egentligt er kærester?

forumspørgsmål af
Emma
18 år
Oprettet 8 måneder 3 uger siden

Ok, synes ordet "kærester" er virkelig ulækkert, men bliver nok nødt til at bruge det i den her sammenhæng hahaha. Jeg har mødt en rigtig, rigtig sød og dejlig fyr, som jeg er begyndt at holde rigtig meget af! Vi har set hinanden i en måned eller lidt over, og føler så småt, at jeg snildt kunne indgå i et "rigtigt" forhold med ham. Nu er spørgsmålet jo så bare, om han også tænker det? Jeg er så skræmt over, at skulle snakke med ham om det, og tænker tit over, om vi måske bare er det (om det er sådan han tænker det?) eller om jeg bare skal vente på at han ligesom gør noget.. Synes det er så svært!

Kan godt føle at jeg er lidt for påtrængende nogle gange. Han er lidt ældre end jeg selv, og jeg kan godt føle, at han måske synes jeg er for ung eller umoden til ham. Tænker lidt, at han sagtens kunne finde en lækker babe på en tilfældig bar, og droppe mig for hende. Ved godt at man ikke må tænke sådan, men det gør jeg nogle gange.

Han gør mig virkelig glad, og har fortalt mine venner og noget af familien om ham. Men går jeg for hurtigt frem? Er virkelig bange for om han bare er ude efter et "vi er bare bollevenner" forhold, som han ikke ligger mere i, eller om han egentligt bare gerne vil stoppe det her lige nu. Han er rigtig god ved mig, og sørger altid for at jeg har det godt og er tilfreds. Men føler sku også lidt, at det altid er mig der tager initiativet til at være sammen og skrive først, hvilket godt kan gøre mig i tvivl om hans mening..

Ellers overtænker jeg bare det her.. Hvad siger I?

Kommentarer

Hej Emma.

Jeg synes at du overtænker det, du gør det til et større nummer end det egentlig er.
Jeg kan sagtens følge dig i at du er nervøs for at snakke med ham om det, men på den anden side, hvordan kan han vide hvordan du har det og hvad du tænker, hvis du ikke fortæller ham det? :)
Jeg synes der er mange ting som du skriver du sagtens kan sige til ham, som f.eks. at han gør dig virkelig glad. Du vil være rigtig ked af at miste ham. Og du synes at han er god ved dig og passer på dig. Samt alle dine spørgsmål og bekymringer du skriver også.
Personligt, hvis jeg var i din fyrs sted, så ville jeg være glad. Både fordi du ville ture dele dine tanker med mig, at du viser at du tør stole på mig, du giver udtryk for at jeg er vigtig for dig, men også at du giver mig en chance for at hjælpe dig.
Så længe du siger det ærligt, som du tænker det, og virkeligt giver ham en chance for at prøve at forstå hvordan du har det, uanset resultatet der end må komme ud af det, så ville jeg synes at det er det rigtigt at gøre :).
Og hvem ved, måske har han også noget han tumler med angående jeres forhold :).
Held og lykke, jeg ved du kan gøre det! :)

44

Drop

35

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program