Hvad skal jeg gøre med min tysker?

forumspørgsmål

Hvad skal jeg gøre med min tysker?

forumspørgsmål af
Amia
Oprettet 12 år 1 måned siden

 For cirka to år siden, da jeg var 14, havde jeg en profil på en international sprog udvekslings hjemmeside, hvor man kan kontakte en person fra et land, hvor de taler det sprog man gerne vil lære. På det tidspunkt ville jeg gerne blive bedre til engelsk og tysk. En dag blev jeg kontaktet af en fyr som var 4 år ældre end mig, fordi han gerne ville lære mig tysk. Vi tilføjede hinanden på Skype, og begyndte at snakke sammen. I starten lærte han mig en lille smule tysk, men så begyndte vi bare at snakke rigtig godt sammen. Efter omkring en uges tid, havde vi allerede glemt alt om det ski*e tysk jeg egentligt gerne ville lære, fordi vi bare snakkede om alt muligt andet.  Vi blev rigtig gode venner, og i over 6 måneder skrev eller snakkede vi sammen stort set hver dag. Han fik et arbejde på et tidspunkt, på samme tid med at han faktisk spillede i fodboldklubben i den by han kommer fra i Tyskland. Det medførte til, at vi kun snakkede sammen en gang om ugen, eller to. Jeg tog på efterskole i 9. klasse, og pludseligt snakkede vi bare kun sammen 1 gang om måneden... Højst. Tiden gik, og vi begyndte at snakke mindre og mindre. Det blev hverdag at vi ikke snakkede sammen mere, og vi levede nok bare hvert vores liv, indtil jeg en dag virkelig bare savnede ham. Jeg begyndte at skrive til ham over mails, som han først svarede på flere dage efter, men han svarede, at han havde travlt for tiden. Her i 2011 og 2012 er det altid mig der skal skrive til ham først, over mail, før jeg kan få kontakt til ham. Jeg gør det, for jeg savner ham sindssygt meget! På den anden side har vi aldrig mødt, og jeg vil heller ikke virke for ivrig. Jeg ved ikke om jeg bare skal spare sammen til at rejse til Tyskland, for at møde ham uden aftale, eller om jeg skal prøve at glemme ham, selvom det ikke er det jeg vil... Håber nogen kan give lidt råd, for jeg er som besat af ham!!! 

Kommentarer

Hej! (: synes godt du kan begynde at spare op, men lad vær at rejs dertil uden aftale, for du ved ikke, om han ikke er hjemme eller ikke har tid overhovedet hvis du kommer uanmeldt.

Jeg synes du skal skrive en lidt seriøs besked til ham. som i retning af "jeg er ked af vi ikke snakker så meget, for vi snakkede så godt sammen." og eventuelt foreslå at du kunne rejse derover, så i kunne ses eller noget?

og så se hvad der sker (: spørg gerne igen hvis der er noget.

 

D.(; <3

434

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program