Føler mig alene, blandt andre

forumspørgsmål

Føler mig alene, blandt andre

forumspørgsmål af
Emoen
Oprettet 11 år 1 uge siden

jeg er en pige på 13 og jeg har det her lille "problem" hvis man kan kalde det det, jeg er emo og jeg kender ikke én enste der deler min stil og jeg føler mig nermest alene. Jeg har venner og det er slet ikke det, det er bere fordi de ikke forstår alt det med den hårde rock, det sorte hår og tøj og hvordan man kan synes at Andy Biersack er hoot<3, jeg ville gøre næsten hvad som hest for bare at have en anden med samme interresser at skrive med..

k.h. emopiqen -.-'

Kommentarer

Well, jeg er ikke en af de der, der er vaklet over til "emo-stilen". Men dog synes jeg virkelig godt om Black Veil Brides, Attack attack, Suicide Silence, Dead by April, Breaking Benjamin, Blood on the dancefloor, og mange andre.

Men helt ærligt, så kan jeg godt forstå de splittede meninger. Jeg hadede den genre før, men nu er jeg helt vildt fascineret af den, selvom jeg ikke er gået ud mod genren. Men alligevel er det vigtigt, at lade være med at gå så højt op i "emo-stilen", og kun ville have andre "emo-venner". Du kunne f.eks. bare begynde at komme ind på nogle chat-sider, hvor der sikkert er flere folk der deler samme interesser som dig.

Andet har jeg ikke at sige.

343

Jeg er selv ret inde i den stil og der er heller ingen der har den samme stil som mig :) I starten var jeg også ret frustreret, men jeg synes at du skal tænke på at det så er fedt at du skiller dig ud i din venneflok. Alternativt kan du jo gå ind på nogle hjemmesider og møde mennesker med samme interesse som dig :)

Og ja, Andy Biersack er for nice :D

359

 

Ja, du kan prøve at se, om du på en måde kan finde nogle venner på nettet, som har samme stil som dig. Ellers er en rigtig god idé, at tage på efterskole. Der er altid en masse forskellige typer folk med forskellige stile. Der er nogle efterskoler, hvor du allerede kan starte fra 8. klasse. Ved ikke hvilken klasse du går i lige nu, men det er i hvert fald værd at vente et år eller to på, hvis du har lyst selvfølgelig ;-)

372

jeg er også en pige på 13 og jeg er også emo.

jeg kender godt det der med at venner i skolen ikke forstår det men hårde rock,sort hår og mm.

jeg er også helt vild med andy biersack<3

og hvis du vil kan vi godt skrive sammen.

355

Kender alt for godt til, hvor forfærdelig ensomheden er! Har selv været 'alternativ' (som jeg foretrækker at kalde det) siden jeg var 12-13 år. Jeg har altid ønsket at finde nogle venner, som delte min interesse for bl.a. tøj og musik. Jeg er i dag 16 år, og jeg har desværre aldrig lært andre som mig selv at kende :( Jeg bor desværre lidt det forkerte sted, hvis man gerne vil finde sådan nogle typer... Jeg skrev engang med en over nettet, men det er bare ikke det samme som at have en ven irl ;/ De alternative, som jeg har set her omkring, ofrer mig nærmest ikke et enkelt blik.
Jeg håber virkelig, at alle os ensomme alternative møder nogen som os selv en eller anden dag!! ;)

364

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program