ung kæreste

forumspørgsmål

ung kæreste

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 3 måneder siden

okay jeg ligger ud med et hej jeg er en knægt på 15 snart 16 og jeg er ikke rigtig glad for min penis altså jeg mener man høre jo om folk hvor de endten er for store eller for små men jeg er ikke blandt nogle af dem men der for vil jeg stadig tilfredsstille min kæreste og give hende en orgasme jeg ved ikke rigtig hvad jeg kan gøre altså jeg er ikke den stor romantiker er vildt usikker og kontakt bange for at gøre noget forkert nogle forslag ? ps jeg ved det måske er lidt usammenhængene men ja jeg er ny her inde og håber virkelig jeg kan få noget hjælp frem over med en hel sæk fyldt af problemer hilsen den usikkere knægt på 15 

Kommentarer

Hej Anonym.

Først vil jeg da gerne lige ønske dig velkommen til herinde. :)

Du står med et problem som rigtig mange unge drenge og piger i dag oplever, nemlig at man er utilfreds med sig selv og at man ikke helt stoler på sig selv. Det er noget rigtig skidt da det mange gange kan være svært at finde nogen løsning, da det er forskelligt fra person til person hvordan man løser det.

For det første så syntes jeg ikke du skal tænke så meget over hvordan din penis ser ud, alle drenge har forskellige penisser, og mit bud er at alle har lige netop den de skal have. Det skal så også lige siges at der jo går mange rygter om at piger kigger meget på drenges penis når de vurdere ham, det er hvad jeg vil kalde en skrå løgn. Først i det øjeblik det kun handler om sex og lignende kigger en pige på det, men lige så snart vi snakker om kærlighed så er det helt ude i hampen. Jeg syntes du skal prøve at affinde dig med din penis, og der er "desværre" heller ikke så mange andre muligheder endnu.

Derudover skriver du at du gerne vil give din kæreste en orgasme, men at du er lidt usikker og kontakt bange. Det er alle sammen helt normale ting at føle i din alder og det skal nok blive bedre senere hen. Men problemet er selvfølgelig nu her. Hvis du gerne vil give din kæreste en orgasme så er det vigtigt at du også nyder det, hvis du ikke nyder det og er afslappet så er det også næsten sikkert hun ikke får en orgasme. En god ide kunne måske være at snakke med hende om hvordan du har det og så kunne i eventuelt prøve at finde en løsning sammen på det.
Når du så skal til at give hende orgasmen så handler det om at være kærlig, rør hende på de steder hun godt kan lide (spørg hende eventuelt om hvor og ellr prøv dig lidt frem). Rigtig mange piger kan især godt lide at blive rørt på og/eller omkring kilotris, men man skal huske at det er pigernes mest følsomme sted, endnu mere følsomt end en mands tekstikler.

Men jeg håber du fik svar på nogle af dine spørgsmål, ellers må du enlig skrive igen. :)

Venlig hilsen Daniel

524

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program