Hvad skal jeg gøre med piger?!

forumspørgsmål

Hvad skal jeg gøre med piger?!

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 3 år 4 måneder siden

Okay nu skal i høre, jeg er en dreng på 15 år der godt kan lide piger, men jeg ved ikke om pigerne også kan lide mig. Jeg er sjov nok syntes selv at jeg går i fedt tøj. Jeg ved ikke om at det er mit ansigt der ødelægger alt eller om det er det eneste pigerne tænker på. Jeg er endda også imødekommende og prøver bare at være Nice, men jeg kan ikke rigtig se nogle signaler fra dem.

Kommentarer

Du skal bare have tålmodighed. Du er jo kun 15 så du skal nok finde en pige der passer til dig. Du skal blive ved med at være dig selv. Piger hader hvis man laver om på sig selv. Tålmodighed og respekt for dig selv. Så kommer det helt af sig selv.

239

Jeg har selv haft samme problem som dig, og blev frustreret over ikke at få så meget opmærksomhed fra pigerne som nogen af de andre drenge fra klassen. Men tit er det ikke ens udseende, man scorer på har jeg lært med tiden. Det er lige så meget ens udstråling og karisma pigerne falder for. Så mit råd ville være, at du skal forsøge at virke mere selvsikker og ikke så opsøgende, men nærmere prøve at lade pigerne komme til dig nogen gange - og ja du er som sagt ikke så gammel endnu, så det skal nok komme med tiden, der sker en masse i ens teenage år tro mig. Men finder du en sød pig, så være selvikker og inviter hende på date - måske ud at spise på restaurent. Håber at du kunne bruge rådet.

227

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program