Feeest

forumspørgsmål

Feeest

forumspørgsmål af
Victor
Oprettet 12 år 9 måneder siden

I min klasse (af dem der er gamle nok) går til sådan noget fest noget 1 gang om måneden.. Jeg er en af de ældste i min klasse, men alligevel går jeg ikke til den der fest selv om jeg har hørt det vildt sjovt. Men ved ik helt hvorfor, måske fordi jeg ikke rigtig gider danse eller jeg ikke gider se på folk der snaver o_o (Det skal lige siges jeg har hørt der snaves ) men jeg er faktisk heller ikke til at PARTY så meget, jeg er mere til at slappe af med et par venner ;-)

Men piger? har et pæænt stort problem? Alle dem jeg kan li' bor i den anden ende af landet.. Og se DET er mega provo, hvis jeg selv skal sige det..

Jeg ved ik helt hvad mit problem er.. Men svar alligevel :-)

/Victor

Kommentarer

Hej Victor :) ..

 

Det med festerne er slet ikke noget man behøver .. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor gammel du er .. Men jeg begyndte først rigtigt at feste da jeg kom på HTX .. Jeg har ligesom dig altid bare bedst kunne lide at være sammen med mine venner .. Men selvfølgelig var jeg til et par stykker , men så meget sagde det mig ikke .. Men syntes du skulle prøve det , så du ved hvad det er , så du ikke føler du går glip af noget .. Selvom du har masser tid til det senere :) ..

 

Det med de søde piger er i den anden ende af landet .. Jeg kan ikke andet end at give dig ret , bare med "drenge" .. Men har lært at leve med det .. Har så bare haft beholdt dem som venner , selvom jeg har mistet kontakten til dem nu .. Fik følelser for en på et tidspunkt der var fra Jylland .. Men det gik ikke godt overhovedet .. Sååh .. Men det er noget man må finde ud af med sig selv .. Flere af mine venner har haft en kæreste i Jylland , endda også i Tyskland .. Sååh alt er muligt , hvis man bare kan få det til at lykkes ..

 

Ved ikke om det var sådan et svar du ville have ..

Men ellers er du altid velkommen til at skrive :) ..

- Sofie

356

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program