Hvad er folks mening?

forumspørgsmål

Hvad er folks mening?

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 år 3 måneder siden

hejsa alle sammen

hvad er folks mening om køresel uden kørerkort?

kører selv lastbil uden (i et industreområde ikke på store veje!) 

har meget styr på hvad jeg laver når jeg gør det, hvad syns folk? Er det okay eller totalt NEJ?

Kommentarer

Total nej det synes jeg ikke er i orden overhovedet

156

Jeg synes kun det er iorden på privat grund, hvis der sker noget, kan du komme i store problemer, lad os sige du kommer til at ramme en person med den, så er der ingen forsikring, ingen ting, og du kan nemt komme til at skylde en halv til en hel million, måske mere til den du har ramt.

 

175

hvis det er en halv til en hel million, er det virkelig billigt sluppet! ;-( 

163

hej;-) 

nej, det er på ingen måde okay at køre uden kørekort. Hvis der sker noget, er der intet der dækker dig, og du kan få en bøde som du ikke vil kunne betale- vi snakker altså over en million.

 

Jeg har selv taget lastbil kørekort, og der er så meget vigtig viden i teori delen, og der er en grund til, man SKAL have erhvervet sig et kørekort. 

hvorfor syntes du, det er okay at køre uden? - lad os tage et skræk-scenarie. Et barn løber ned af din lukkede vej, du rammer barnet, & barnet dør i værste fald. Ville du have det godt med det resten af dine dage? Det tvivler jeg næppe på. Jeg anbefaler dig, at du sparer op til kørekort. 

151

ps. man har IKKE styr på hvad man laver, når man ikke har kørekort! - og industriområder er offenlige, derved er det virkelig ulovligt.

 

Vis du ikke ved det, må politiet tage dit køretøj (om det er dit, din vens eller familie) når du er blevet stoppet tre gange uden kørekort, det er jo virkelig for dumt! 

152

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program