How to onani på efterskole

forumspørgsmål

How to onani på efterskole

forumspørgsmål af
Da GIRLLL
15 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

Jeg onanerer på denne måde herhjemme, at heg sætter brusehovedet i brusebadet på en kraftig stråle, fører den over klitoris og fører “ noegt der minder om enden af et kosteskaft”( a f plastik) ind i min fisse. (Ved ikke om det skal bruges til noget, men jeg er jomfru og har fået min menstruation)

 

Mit spørgsmål lyder sådan:

 

Jeg vil rugtig gerne kunne onanere på min efterskole i 21/22, men ved ikke hvordan jeg skal komme af sted med det. Man kan godt tage bade alene, men kommer nok også til at tage bade med andre, og brusehovedet sidder fast på væggen, så kan ikke føre den over skeden.

De toiletter der er tæt ved vores værelser har en ikke-lydtæt dør...

 

Håber VIRKELIGHGG jeg får svar på mit spørgmål :(, ser i vært fald frem til det🥲

Hilsen hende

Kommentarer

Heyo!

 

Tænker at det er nemmere at finde ud af hvis du bare starter og finder ud af hvilke muligheder du har... Du kan evt også købe et stykke sexlegetøj, og du vil nok have lidt alene tid på værelse på et eller andet tidspunkt, eller sørge for at legetøjet er vandtæt så du kan bruge det i brugseren... 

 

Håber det hjalp :)

67

Jeg er 17 og har tidligere gået på efterskole og det var også et issue for mig da jeg skulle starte at jeg ikke anede hvordan jeg skulle komme til at onanere når man bor så tæt sammen. Heldigvis får man normalt et meget tæt forhold til ens roomie og ret hurtigt kunne jeg også begynde at snakke privat med min roomie. Hun havde i øvrigt de samme tanker. Så vi aftalte at give hinanden lidt alenetid engang imellem så vi kunne få onaneret. Mod slutningen af skoleåret havde vi faktisk så godt et forhold til hianden at man faktisk godt lige kunne onanere selvom den anden var på værelset. Det tog vi helt naturligt. Vores brusere kunne i øvrigt heller ikke tages ned og jeg var også vant til og bruge bruser men jeg fandt andre måder at tilfredsstlle mig på. Så mit råd må være at snakke med din roomie om problemet.

55

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program