Hjælp?!

forumspørgsmål

Hjælp?!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 9 måneder siden

Hej

 

Jeg har altid været lidt af en "svagpisser" en som bare gav op og bare sad og læste både i timerne og frikvarterene og lavede undskyldninger såsom "jeg kan ikke gøre noget ved det" og " det er alt sammen på grund af min fortid". Jeg blev nemlig mobbet da jeg var mindre og på det samme tidspunkt døde en masse fra min familie så jeg brugte det som en undskyldning

men for nogle år siden begyndte jeg at være træt af at være alene, så jeg besluttede at gøre noget ved det, men det virker lidt håbløst engang imellem, især fordi at jeg er genert og ikke ved hvad jeg skal sige når jeg er sammen med andre for det kommer ikke naturligt til mig :(. For jeg vil virkelig gerne have nogle rigtige veninder.

 

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre ? :/ har i nogle gode råd/ tips til at blive bedre til at snakke?

KH. Mig

 

Kommentarer

Jeg ved lige hvad du taler om. Jeg har selv haft det på samme måde, det er hårdt. Det kan være meget svært at tage sig sammen til at snakke med andre, og når man endelig gør det går man i stå og ved ikke hvad man skal sige. Jeg kom over det med tiden, men der skulle virkelig meget til.

Jeg tror du skal prøve at være lidt impulsiv! Du ved, når du ser en du kender fx, så bare gå hen til personen og sig hej. Spørg ham/hende om det har været en god dag og start en samtale. Jeg ved det er helt vildt svært når man er genert... og du skal vide at man ikke pludselig kan lave om på sig selv, men det er vigtigt at du forsøger. Det er så hårdt at komme af med generthed :/

Tænk på at der egentlig ikke er en grund til at være genert. Er dine venner generte? nej... hvorfor? fordi man ikke burde bekymre sig om andre kan lide en eller ej, men bare være sig selv.

Men som sagt.. det er altså hårdt.. og du skal have tålmodighed. Men det er det værd.

Held og lykke :)

376

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program