Hvad gør du når du er ensom?

forumspørgsmål

Hvad gør du når du er ensom?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 10 måneder siden

Alle har vel prøvet at være ensom i deres liv. Man hører jo at selv de mest populære føler sig ensom engang imellem; man behøver altså ikke at være uden venner for at kunne have det på den måde. Jeg tror bare at mange skammer sig over det, så det er lidt et ømtåleligt emne, men man kan jo være anonym herinde, så nu spørger jeg:

Hvad gør man egentlig ved det at være ensom? Hvad burde man gøre?

 

Kommentarer

Fedt at du tager det op hehe :-) .

Ja jeg tror at alle føler sig ensom en gang imellem, Altså jeg er den person der har veninder og venner, men jeg føler mig lidt ensom  når jeg sidder tilbage på et opholdssted helt alene når alle de andre tager hjem til deres familie, og ja jeg har ikke rigtig nogen at tage hjem til, for vil ikke se min mor. Så kan jeg godt føle mig lidt ensom men det er overhovedet ikke i en slem grad eller noget, man føler sig så alene når man skal være på et opholdssted med en pædagog helt alene,selvom man laver en masse ting så er det overhovedet ikke det samme som om at være i en "rigtig" familie. Så det er der hvor jeg knækker sammen, og tænker meget over det valg jeg har taget og tænker er det nu det rigtig valg eller ikke!

Smil Fra Felicia

480

hmm.. er der så noget der hjælper, når du har det på den måde? Eller gør du måske ikke noget ved det? :)

457

Hej fecilia . jeg synes du skal se din mor igen . Det er ikke alle som der har en mor , og du skal værre glad for du har en mor , og det r hende som passer på dig .. den dag du er på røven .. og er en problem så mor betyder mang ting , men skal elske sin mor uanset hvad

520

Jeg tror også de fleste har prøvet at være ensom lige meget om de har mange eller slet ingen venner. Måske sku man prøve at snakke noget mere om det men det er bare ikke så let. altså hvis alle godt kender til det at være ensom burde man jo ogs ku snakke med alle om det. Men så let er det bare ikke synes jeg.

479

???????????????????????????????????.

494

Hvad er egentlig definationen på at være alene med sig selv og føle sig ensom?

Man kunne jo vende det om og sige "hvor er det egentlig dejligt bare at være mig" du kan gøre lige hvad du vil og bestemme helt selv. Hvis du IKKE har lyst til at være alene kan du kontakte nogle venner, familie eller ved du hvad, blot tage en tur til byen eller til gågaden. Tage i biffen eller på cafe og hyg dig med en kage og en bog. Du kan også se serier som Venner eller nogle andre sjove tvshows hvor du kan grine og være afslappet

Da jeg var i Bruxelles og skulle bo der en nogle dage inden min kæreste kom, følte jeg mig også ensom. Men jeg brugte ovenstående redskaber og gik ture for mig selv rundt i byen. Så var jeg selvfølgelig også meget mere åben og snakkede med folk som det virkede naturligt.

 

Håber du kan bruge det til noget :)

455

 Det at føle sig ensom, at føle sig alene, er ikke det samme som at være alene. Hvis man ikke har lyst til at være alene, ja så ville det sikkert hjælpe at gå en tur, læse en bog osv. og "fordrive" tiden på en god måde. Men som du også skriver, så FØLER du dig ensom. Fordi dine børn ikke længere har så meget brug for dig, og fordi din mand ikke har overskud til dig. For ikke at føle sig ensom, er man nødt til at føle anerkendelse fra andre og føle, at de har brug for en. Man er nødt til at føle, at de elsker en.

Mit råd er, at du skal snakke med din mand om det. Måske ikke fortælle ham, at du er ensom, men i hvert fald nævne, at du i øjeblikket har brug for at være mere sammen med ham. Da han måske er en smule stresset, så sørg for, at det i laver sammen er afslappende. I kunne måske aftale at hygge jer med en god film, noget massage og sådan noget?
(Dette hjælper godtnok ikke altid på mit humør, da jeg har brug for, at min kæreste kommer til mig, og ikke omvendt. Jeg har brug for at HAN tager intiativ til at lave noget med mig, men det er nogle gange svært bare at gå rundt at vente/håbe på at han gør, især når fyren måske er en smule stresset. Han tænker simpelthen bare ikke over det)

Foruden dette synes jeg, at du skal være meget åben overfor dine veninder. Snak med dem om din ensomhed, hvis du skulle få brug for det. Sørg for også at hygge dig med andre mennesker udenfor familien, da familien måske ikke altid har tid eller overskud til at lave noget med dig.

Når jeg føler mig ensom, prøver jeg at finde en måde at glæde min kæreste på. Jeg gør noget for ham, som giver ham mere overskud. Når jeg derefter ser hans smil og hans glæde, så bliver jeg i meget bedre humør. Det at kunne gøre noget for sin kæreste eller for sine børn, får en til at føle, at de har brug for dig. 

508

 Jeg ved godt, at det er længe siden, dette indlæg blev skrevet, men jeg ville lige smide en kommentar alligevel, hvis nu en anden person skulle falder over det ;)

466

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program