Han giver mig mærkelige signaler

forumspørgsmål

Han giver mig mærkelige signaler

forumspørgsmål af
Anonym.
16 år
Oprettet 5 år 11 måneder siden

Hejsa.
Jeg er venner med den her dreng. (Lad os kalde ham C) Vi er begge 16 år.
C og jeg har haft en fortid sammen. Vi har kysset en del og skrevet rigtig meget. Vi har flirtet en del. Han har også sendt mig billeder af hans penis, hvilket jeg har givet udtryk for ikke er særligt behageligt. Til en fest gik vi så op på værelset, hvor vi snavede og hyggede os. Jeg følte lidt at han pressede mig til at gøre nogle ting, jeg også har givet udtryk for jeg ikke er vild med. Jeg føler, at udenfor skolen kan han godt tale med mig, men når vi er i skole så snakker han ikke med mig og han ignorer lidt den fact, at vi har lavede noget sammen. Jeg går til noget to gange om ugen med nogle venner. Han plejer ikke, at komme som regel - men han er lige så stille begyndt at komme, hvilket jeg ikke forstår. Min veninde siger, at det er fordi han gerne vil være sammen med mig, men jeg ved det ærligt ikke. Jeg ved ikke om jeg kunne finde på at lave noget mere med ham, eller udelukke et forhold med ham, hvis det skulle gå så langt. Fordi han er jo en mega flink fyr, men bare er i "teenage-alderen", hvor han ikke tænker med hovedet.
Det er sket for nyligt - og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre?
Har I nogle gode råd? På forhånd tusind tak! <3 Knus

Kommentarer

Jeg synes du skal lytte til dig selv og måske snakke med ham om det, det der med gætteleje er fjollet.

Hvis han ikke kan finde ud af at tage det seriøst hvis i snakker sammen om det, så er det nok bare fordi han tænker med det andet hoved.

Det er selvfølgelig også helt okay hvis han ikke selv ved det men det er meget mere modent så at give udtryk for det.

407

Helt enig.

Fortæl ham hvad du tænker selvom det kan være svært. Få talt om de følelser der muligvis er mellem jer, og så tag den derfra. Hvis det er alt for svært, så prik lidt til ham i en besked med nogle spørgsmål inden.

Du kan gå ALT for længe og tænke det ene og det andet. Man tror det ikke, men man kan fortryde det så meget senere hen hvis ikke man får talt ud i tide. Jeg lærte det selv på den hårde måde.

472

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program