Frækt undertøj - hjælp mig piger

forumspørgsmål

Frækt undertøj - hjælp mig piger

forumspørgsmål af
pigen
Oprettet 10 år 10 måneder siden

Hej piger. Jeg er 15 år, og jeg har ikke rigtig lyst til at gå i de trusser min mor køber til mig med Hello Kitty mere O_O -.-. Jeg kunne godt tænke mig at gå i nogle trusser med blonder(til kvinder. IKKE G-STRENGE, men heller ikke børne agtige/mormor agtige... Midt imellem). De er rigtig pæne, og de er lidt mere min stil. Jeg kunne også godt tænke mig bh'en med blonderne der passer til dem. Men det er jo slf. ikke de eneste jeg vil ha'.. Nåh, men nok om det! Problemet er, at jeg er bange for at min mor bliver skuffet/trist over det. Jeg er nemlig "kun" 15 år, og hun er meget deprimeret i øjeblikket, og føler hun ikke gør tingene godt nok, og at hun er alene om alting. Lige nu er hun jo igang med en rigtig grim skilsmisse.. Men jeg vil HELT vildt godt ha' det undertøj inden det er udsolgt!! Hvordan skal jeg dog kunne fortælle min mor det? I tænker sikkert: "Hun behøver jo ikke at sige det?", det er bare ikke så nemt.. Det er ikke mig der vasker tøj herhjemme, og hun er tit inde i mit tøjskab, så det ville være riiiimelig sandsynligt, at jeg bliver konfronteret med det efter det.. Jeg vil bare ikke gøre hende ked af det/skuffet over mig, fordi hun tror jeg allerede har sex. Jeg vil ihvertfald være jomfru de næste 3-4 år endnu! Men hvordan skal jeg dog kunne fortælle min mor det?? :(

Kommentarer

Jeg synes bare du skal købe det, jeg er selv 14 år og har et par trusser med blonde - (Heller ikke g-strenge) ;).
Min mor og jeg var samme ude i byen.
Tror ikke din mor vil have det store problem med det :)

499

*Sammen*

453

Måske kan i aftale at det beløb din mor har afsat til dit tøj, får du selv på en tøjkonto. Du må kun bruge det på tøj. Du skal selv sørge for vintertøj og sommerdtøj osv. I starten da vi havde det system derhjemme havde min mor mine penge skrevet op i et worddokunebt og når jeg havde købt noget tøj skulle jeg vise hende bonen og så holdt hun øje med mine penge. Senere fik jeg pengene ind på min egen konto og så var det mit eget ansvar.

514

Jeg er 14, og har nærmest kun bh´er med blonder og hvad ved jeg... Min mor kommer hjem i lange baner med flotte trusser, også selvom jeg aldrig har bedt hende om det. Hvorfor? Simpelthen fordi flot undertøj er ikke nødvendigvis lig med frækt undertøj, for jeg har altså heller ikke tænkt mig at have sex de næste par år.
Jeg forstår dit dillemma, men jeg kan ikke bestemme hvad du skal gøre. Du må gøre op med dig selv, om du vil vente på grund af din mors skilsmisse eller sige det med det samme, for at få det overstået.
Personligt tror jeg ikke at din mor får det meget hårdere af, at du ønsker dig noget andet undertøj, men jeg kender jo selvfølgelig ikke din mor.
Jeg håber at du snart finder en god løsning ;-)

509

Åhh... Din mor ser dig stadig som hendes lille prinsesse :-)
Det er ganske normalt, din mor vil altid se dig som en lille pige..
Med hensyn til undertøj.. Du kan fx. tage til New Yorker.. De har et stort udvalg, det samme har H&M..
Hvis du skal have noget "midt" i mellem.. I starten kunne du måske tage derhen alene, eller en bedsteveninde måske? - Hvis du har en moster eller tante som står dig nær så kunne hun måske guide dig?
Ellers kunne du inviterer din mor med ud, også hive hende med i undertøjs afdelingen (-:
Hun skal nok indse at du ikke er hendes lille prinsesse længere, men på vej til at blive en moden kvinde..

Lykke til..
Mange sommer knus herfra.

547

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program