Forelsket, men tør ikke spørge ham.. HJÆLP!

forumspørgsmål

Forelsket, men tør ikke spørge ham.. HJÆLP!

forumspørgsmål af
Katrine
14 år
Oprettet 6 år 9 måneder siden

Jeg er forelsket i denne dreng, som jeg har kendt hele mit liv. Jeg er først begyndt rigtigt at snakke med ham nu hvor jeg går i 9. klasse, men nu er han så taget på efterskole. Jeg har været i Tivoli med ham, fejret Halloween med ham, spillet banko med ham (han var den eneste af mine venner der gad med), nogle af de gange hvor jeg har problemer med min klasse skriver jeg til ham og så hjælper han mig altid til at grine igen, jeg har fået en telefonsvarerbesked hvor hans efterskole venner fortæller at han er forelsket i mig hvor jeg så derefter spurgte ham om det var rigtigt (han skrev nej), han har også nu inviteret mig til at komme ud på hans efterskole og overnatte hos ham.. Men jeg ved ikke om det vil ødelægge vores forhold hvis jeg fortæller ham om mine følelser og jeg er bange for at han ikke vil se mig igen efter jeg har gjort det.. Hvad skal jeg gøre? (Undskyld at der ikke rigtig er nogle komma'er)

Kommentarer

Nu er jeg ikke en DR.love, men jeg synes du skulle åbne dine følelser.

495

Og det vil selvfølgelig ikke ødelægge jeres forhold. Jeg tror tværtimod at det vil gøre det stærkere.❤️

623

Hej annonym.
jeg synes at du skal give et forsøg, men på en stille og rolig måde, det er aldrig godt at skynne sig med noget som kærlighed, du skal først være helt rolig og så kan du jo forsøge på nogle indirekte måder at vise din interesse, for eksempel ved at læne dig ind til ham hvis i skal se film eller noget i den dur, altså gøre nogle små ting hvor du så kan aflæse hans reaktion på det.

564

moske skulle du prøve at snakke med ham. se om det faktisk er noget. du skal vide om du kender ham rigtigt før du går videre for i teenage årene kan det være svært. hvis du virkeligt holder af ham som ven skal du ikke ødelægge det.

573

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program