Er det her alvorligt?

forumspørgsmål

Er det her alvorligt?

forumspørgsmål af
Jan
17 år
Oprettet 8 år 5 måneder siden

Hej alle sammen. Det her er min første gang jeg benytter mig af Cyberhus - så I må lige bære med mig, hvis jeg har placeret det her forkert. Et hurtigt baggrunds tjek. Jeg er en pige på sytten, atten her I februar som går i 1.G. Jeg har gode veninder . og alt i alt er det en super god klasse jeg går i. Jeg har forskellige psykiatriske diagnoser, en spiseforstyrrelse, OCD og en depression. Derudover kæmper jeg en kamp med selvskade og pillemisbrug (Smertestillende og afføringsmiddel primær - pllus at jeg også generelt er på anti depressive) Jeg har fået en vane - eller mere et behov for at drikke mig hammerlam, for at sige det lige ud. Til fester og ''obligatoriske'' fredagscafeer. Ud over at jeg er begyndt at blive fast ryger, istedet for en festryger, så kan jeg få det her behov for at tage smertestillende midler, hvis jeg har det hårdt. Jeg gør det egentligt for at tilsidesætte mine problemer - hvilket jeg sagtens kan se ikke er særlig smart. Jeg har forsøgt at kalde mine forældre ud med det her - emn de siger at jeg bare er fjollet, og det ikke er noget problem - og at jeg bare er en teenager. ''Bare en teenager'' Har de ret? har jeg ret? hvad skal jeg gøre? er helt fortabt i min egen sorte verden lige nu.

Kommentarer

Jeg tror jeg kan forstå dig (det er altid lidt svært at vide). Nogle gange føles det som om man bare er en biperson i en stor verden helte og heltinder og skurke. Men du er ikke bare en teenager, du er dig og hvis du ved hvem du er, selv hvis du har en masse problemer, så vil du blive nødt til at blive accepteret. Vi er så heldige som mennesker, at vi er dyr, og vi derfor ser verden forskelligt fra person til person ud fra vores erfaringer.

Undskyld for den indviklede forklaring, jeg er virkelig ked af at ingen har skrevet tilbage. Jeg føler virkelig med dig, at du har det sådan. Jeg ved godt at jeg måske ikke helt kan sætte mig ind i det, jeg er trods alt kun en 13-årig... Bortset fra OCD'en, som også er noget jeg måske har. I meget mild grad, dog.

Du behøver ikke at svare på det her indlæg, jeg håber bare du får mulighed for at læse det. Du virker som om du virkelig ikke føler at du bliver forstået. Der er intet galt med dig, lige meget om du eller andre tror det. Du er, som du er. Og hvis du ikke kan lide dig som du er, så er det første skridt ihvertfald at acceptere hvem du er lige nu, og så at prøve at have det bedre med dig selv.

Jeg ved ikke hvordan du føler det, så jeg er meget ked af det hvis jeg har skrevet noget forkert. Jeg håber du bliver lidt opmuntret af det her brev. Prøv at fortælle dine forældre, at du ikke har det godt med dig selv. Det lyder underligt og ærgeligt at de ikke kan se hvordan du har det (det har du nok alllerede gjort, men... Du kan måske prøve at sende ind til brevkassen, og så vise deres svar til dine forældre?

1103

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program